Beskrivning

Alla singel kort som vi säljer kommer från booster paket som vi själva öppnat och paketen är alltid från officiella B2B företag. Korten räknas inte som begagnade enligt Skatteverket då de inte varit i bruk eller hos andra aktörer.

Vi på TCG House Sweden riktar oss främst för personer som aktivt spelar TCG och inte samlare.

Alla singel kort förvaras alltid i soft sleeve och top loader eller semi-rigid i stängd låda som inte tar in ljus.

Kortets skick kan alltid variera och eventuella fel/skador är från produktion, inspektera alltid själv bilderna noga innan du köper. Har du frågor efter att du har tittat på bilderna så skicka ett meddelande INNAN du köper kortet.
Vi kommenterar aldrig vår egna synpunkt vad ett kort skulle kunna få vid gradering och sätter som standard NM på alla kort.

Korten levereras alltid som det förvarats, soft sleeve och top loader eller semi-rigid ingår alltid. Vid köp av flera kort så får varje kort alltid vars en top loader eller semi-rigid.
När din beställning skickas får det alltid ett vadderat kuvert för extra skydd, vid större beställning där en låda behövs ligger singel kort i ett vadderat kuvert som sedan läggs i lådan.

Vi har ett stort lager av kort som inte finns på tradera, hittar du inte det du söker så skicka ett meddelande så återkommer vi med svar och eventuellt pris inom två arbetsdagar. Behöver du kort för att bygga klart din deck för att spela så tveka inte att höra av dig. Vi har stort lager av trainers, energy och andra kort för standard format. Även reverse och holos för de som vill ha lite extra.

Priserna är fasta och följer ett genomsnitt på den öppna marknaden. Vid större köp kan paketpris diskuteras.

Vi skickar alltid alla leveranser med spårbar frakt hos PostNord.

Objektsnr 628392486

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 15:24

Pokémon Paradox Rift: Iron Valiant EX 089/182

Såld för

19 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?