Beskrivning

BEGAGNAT

Beskrivning:

Ett rare/ovanligt vintage album för Pokémon TCG från tidigt 2000-tal med Pokémon Lugia på framsidan, av märket Toysite. Detta album är inte lätt att hitta nuförtiden, vad jag kunnat se.

Är du ett ihärdigt Pokémon fan så är detta album rätt för dig. Albumet innehåller 23 sidor med 4 fickor på varje sida samt en ficka på framsidans inre sida.

Skick:
Det är i begagnat skick (se bilder) och köptes under Pokémons storhetstid i Sverige. Det vill säga när jag själv gick i mellanstadiet och samlade på Pokémon kort.

- På bilderna ser du hur albumet ser ut och önskas det fler bilder så är det bara att kontakta mig. Det är endast albumet som säljs och inga kort eller annat medföljer. Jag har inspekterat sidorna och har inte hittat någon ficka som är skadad.

Skickas:

Du som köpare står för frakten. Kör med PostNord. Alternativt om man vill hämta i Hammarby sjöstad, Stockholm. Tar ej ansvar för postens hantering vid frakt.

Skickar paketet så fort jag hinner (inom 3 arbetsdagar) efter att betalning har mottagits. Jag säger självklart till när det har skickats.

Tveka inte på att kontakta mig vid minsta fråga så återkommer jag så fort som möjligt. :)

Lycka till!

Objektnr 633045478

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:27

RARE Vintage Pokémon TCG album Lugia från Toysite

Slutpris

|

131 kr

Auktionen är avslutad

Greyki vann auktionen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?