Beskrivning

Skick enligt bild! Fler bilder kan skickas vid önskemål.

Packar produkterna väl och samfraktar gärna vid flera köp.

Vi har en stor variation av kort och andra samlarobjekt, kika gärna in i vår butik :)

Hör gärna av er om ni har några funderingar!

LEVERANS

Gratis spårbart frakt för alla köp över 500 kr inom Sverige!

När du gör ett köp hos oss, tar vi på oss ansvaret för fraktens risk fram till dess att du har mottagit varan. Om du upptäcker fel eller skador på varan som inte har nämnts i annonsen när du köpte den, ber vi dig att omedelbart kontakta oss för att göra en reklamation och skicka tillbaka varan. Vi kommer att betala för och ta ansvar för fraktkostnaden i samband med reklamationen. Observera att detta inte gäller för frakt med frimärke.

Hanteringstiden för leverans är 1 dag. Vi postar varje vardag.

ÅNGERRÄTT

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt vid alla köp hos oss.I ångermeddelandet ska du ange ditt namn, adress och ordernummer tillsammans med tydlig information om vilken vara eller varor du ångrar köpet av.

När vi har mottagit ångermeddelandet kommer vi att bekräfta att vi har tagit emot det. Du har sedan 14 dagar på dig att returnera varan till oss. Varan ska vara i samma skick som vid mottagandet, och all originalförpackning och eventuella tillbehör ska vara inkluderade.

När vi har mottagit och kontrollerat varan kommer vi att återbetala det belopp du har betalat för varan, inklusive eventuella fraktkostnader. Återbetalningen kommer att ske inom 14 dagar från det att vi har mottagit varan eller bekräftat att den har skickats tillbaka.

Observera att vi inte återbetalar fraktkostnader för retur av varor som har ett ordervärde på mindre än 400 kr eller om du returnerar varan på grund av att du ångrat dig utan att använda ångerrätten.

Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via Traderas meddelandetjänst. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med ditt köp och eventuella returer eller reklamationer.

Objektsnr 617191020

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Gogeta Super Saiyan 4 - SUPVJ2-03 - Super Dragon Ball Heroes Holo Promo

Pris

100 kr

DavesCollectibles

Angered, Sverige

5.0

DavesCollectibles

Verifierad

Toppsäljare

281 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?