Beskrivning

Stjärnornas krig.

(Piloten på bilden ingår inte.)

Inga dekaler. Misstänker att den inte är lekt med. Cockpiten snurrar som den ska. Landningsställen går ner som de ska. Vingarna fälls upp som de ska. Lådan saknar inserts och är inte i gott skick. Men om man stadgar upp den inifrån tror jag den skulle se mer acceptabel ut. Har ej provat elektroniken. Batteriluckan sitter fast men det är en spricka i den.

Jag har fler bilder som jag kan skicka.

Om skick
Jag försöker inkludera den information som jag uppfattat att samlare eftersöker när de ska handla. Som tidigare samlare minns jag besvikelsen när jag fick hem någonting som inte stämde överens med hur jag uppfattat objektet i beskrivning och på bild. Jag försöker göra rätt och beskriver hellre någonting värre än det är och försöker framhäva det värsta på bilderna. Jag skickar givetvis fler bilder om du ber om det. Lika givet är det att du ställer frågor om du ser någonting du undrar över när du zoomar och granskar annonsens bilder.

Om (Sam)frakt
Tacksam om du utnyttjar samfrakten och köper flera prylar. Om du vill invänta en annan auktion är det trevligt om du tar kontakt. Annars är det rimligt att förvänta sig betalning inom 48 timmar efter avslutad auktion.

Om du köper ett större objekt har jag ofta fixat en låda speciellt för det objektet. Då kan jag inte garantera att jag kan samfrakta. Men det beror givetvis på vilken kombination du vill göra. Om du har ett specifikt önskemål får du gärna skriva till mig så jag kan försöka förbereda packmaterial.

Jag skickar spårbart.

Jag försöker alltid skicka inom 24 timmar. Inte minst om köparen betalar omgående. Men om mycket blir sålt kan jag ha svårt att hinna med eller vara i behov av mer packmaterial.

Objektsnr 631888848

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:13

Star Wars: (NYA BILDER) B-Wing Fighter vehicle. Kenner, 1984. Med låda.

Utropspris

|0 Bud

1 999 kr

Slutar om

Bigmouth77

Malmö, Sverige

5.0

Bigmouth77

Verifierad

Toppsäljare

255 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?