Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en stor papplåda.
* Spelet är ett antal år gammalt men är fortfarande lika bra.
* Från 9-10 år och uppåt.
* 30 sidig pappersmanual medföljer.

Spelet låter spelarna bygga robotar att utföra vissa uppgifter,och i detta spel skapa en droid som kommer att infiltrera enImperial Droidfabrik på planeten Tatooine, där mördardroider byggsför att förstöra The Rebel Alliance. Spelaren är en rebellagentförklädd till en Jawa som är intresserad av att gå med i Wimateekasklan. Spelarens bas är en Jawa sandcrawler, förmodligen av Nkikklanen. R2-D2 och C-3PO berättar introt och hjälper dig attövertyga Wimateeka av ditt genuina intresse för hans klan.

Med hjälp av Holocam E (en liten, vänlig svävande droid) eller"Cammy" kort, måste spelaren lägga sina robotar genom en rad testeroch manövrer i de torra terrängen i Tatooine innan det faktiskainfiltrationsuppdraget. Enligt intrigen i spelet är detta för attvisa vad du går för inför Wimateeka. I själva verket är det dockför att testa spelarens kunskap om energi, kraft och rörelse, enklamaskiner, ljus och magnetism. Droider kontrolleras i tredje-person,och kameran är inbyggd i Cammy.

Spelaren börjar i Droid Workshop i Wimateekas sandcrawler ochkan välja mellan 87 robotsystemdelar för att göra över 25 miljonerdroidkombinationer. Varje droiddel har unika egenskaper som kanläggas till roboten för att göra de´n snabbare, starkare, merflexibel, eller som gör att den kan tala. Många av delarnaförvärvas genom att göra ovan nämnda tester och manövrar.

I Star Wars DroidWorks utmanas dina studenter att använda ochtillämpa sin förståelse för grundläggande principer för fysik ochvetenskap. Se dem designa droider i ett 3-D laboratorium, testasedan deras beslut i spännande uppdrag som kräver kunskap omenergi, kraft och rörelse, magnetism, enkla maskiner och ljus. Eninteraktiv ordlista med vetenskapliga termer med verkliga exempelingår.

Utveckla färdigheter
Förståelse av vetenskapliga principer: Energi, kraft och rörelse,enkla maskiner, ljus och magnetism.

Funktioner:
* 87 robotliknande delar kan kombineras för att skapa miljontalsunika robotar.
* Det holographiska designrutnätet möjliggör 360 graders, 3-Dövervakning samtidigt som du bygger, målar och skräddarsyr dinarobotar.

Systemkrav PC:
Win 95/98 (Funkar även till många nya datorer.)
P 133 MHz

Systemkrav MAC:
Minst MacOS 7.5.5

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628210871

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 18:22

Star Wars DROIDWORKS / PC spel / NY <----

Såld för

295 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?