Beskrivning

Saga Legends.

Jag undrar vad jag tänkte när jag öppnade den här i kanten för att ta ut samlarmyntet. Ännu märkligare är det att myntet inte finns i samlarpärmen. Kommer att leta. Men myntet kan jag inte garantera i nuläget.

Kortet ser tråkigt ut. Figuren bör dock vara i perfekt skick och orörd.

Om skick
Jag försöker inkludera den information som jag uppfattat att samlare eftersöker när de ska handla. Som tidigare samlare minns jag besvikelsen när jag fick hem någonting som inte stämde överens med hur jag uppfattat objektet i beskrivning och på bild. Jag försöker göra rätt och beskriver hellre någonting värre än det är och försöker framhäva det värsta på bilderna. Jag skickar givetvis fler bilder om du ber om det. Lika givet är det att du ställer frågor om du ser någonting du undrar över när du zoomar och granskar annonsens bilder.

Om (Sam)frakt
Tacksam om du utnyttjar samfrakten och köper flera prylar. Om du vill invänta en annan auktion är det trevligt om du tar kontakt. Annars är det rimligt att förvänta sig betalning inom 48 timmar efter avslutad auktion.

Om du köper ett större objekt har jag ofta fixat en låda speciellt för det objektet. Då kan jag inte garantera att jag kan samfrakta. Men det beror givetvis på vilken kombination du vill göra. Om du har ett specifikt önskemål får du gärna skriva till mig så jag kan försöka förbereda packmaterial.

Jag skickar spårbart.

Jag försöker alltid skicka inom 24 timmar efter mottagen betalning. Inte minst om köparen betalar omgående. Jag ser alltid till att jag har tid och möjlighet att skicka dygnet efter avslutad auktion. (Om din betalning dröjer mer än 48 timmar, kan jag inte garantera att jag skickar inom rimlig tid.) Men om mycket blir sålt kan jag ha svårt att hinna med eller vara i behov av mer packmaterial.

Större objekt har jag börjat lägga ut annonser för innan jag har en packlåda. Här ber jag om förståelse för längre leveranstid. Men jag skickar inom en vecka efter mottagen betalning. Men du kan ju meddela mig att du planerar att lägga ett bud så jag kan påbörja min lådjakt.

Köpförfrågan
En kul grej. Numera går det även att skicka meddelande under förhandlingen. Det är bra. Kanske du bara vill handla om jag accepterar två köpförfrågningar som du gjort. Helt okej. Allt löser sig om vi kommunicerar.

Ibland tackar jag nej till förfrågningar för att jag inte har lust eller kan skicka för tillfället. Det betyder inte att samma förfrågan kommer att nekas vid ett annat tillfälle.

Objektnr 630905620

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:58

Star Wars: The Phantom Menace 25 år. TC-14. Fans’ Choice, Hasbro 2007

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Auktionen avslutades utan bud

Bigmouth77

Malmö, Sverige

5.0

Bigmouth77

Verifierad

Toppsäljare

255 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?