Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 16 apr 09:48

En vänlig person har upplyst mig om hur man skruvar isär den, så om det är någon som vill ha en bild på hur den ser ut inuti går det bra att kontakta mig. Det går ju inte att lägga till bilder i efterhand, tyvärr.

Detta är en gammal charmig radio klädd i träfanér. Den väger 4,2 kg, är 34 cm bred och 24 cm hög. På baksidan sitter det en kontakt med två utdragbara antenner. Det ser ut som att bakstycket ska kunna gå att fälla ut, men jag har inte lyckats lista ut hur man öppnar den. På högtalarfronten har guldfärgen flagnat och den mittre av knapparna har spruckit. Bortsett från det så ser den rätt trevlig ut. Jag har överhuvudtaget ingen aning om huruvida den funkar eller ej, men utgå från att den är trasig.

Jag säljer av en del gammal teknik från ett dödsbo. I den här omgången är det en samling med mestadels bärbara radioapparater. Samtliga är välanvända och har en sliten utsida, vilket framgår av bilderna. En del av apparaterna har jag gjort enklare funktionstester av, men jag lämnar inga garantier för att de fungerar under längre tid eller att de uppfyller någon särskild kvalitet. Jag räknar med att du som bjuder på dessa auktioner har ett intresse av gamla radioapparater och att du har kunskap om hur de ska lagas, eller att du vill ha dem som dekoration. Inga returer.

Objektsnr 630107601

Visningar 445

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 12:29

Gammal radio Philips LS 462 AB

Slutpris

|

555 kr

Auktionen är avslutad

taleb1966 vann auktionen

p_ter

Vreta Kloster, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

368 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?