Auktionen är avslutad.

Exklusiv Avgjutning efter äkta döskalle köpt i Sedlec kranium Goth Metal Rock

144 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: nifel
 • Frakt
  • Schenker (79 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Benhuset i Sedlec, Kutna Hora i Tjeckien är världskända för sin kreativa samling av skelettkonst. Man har låtit göra exklusiva avgjutningar av vissa skallar därifrån som senare sålts till besökare. Jag är en av dessa besökare, och råkar just ha en av dessa unika avgjutningar i min ägo. Dock behöver jag inte längre detta kranium då jag har flyttat ihop med min käresta och han också har en skalle av liknande sort. Då vi bara behöver en så har vi beslutat oss för att sälja den andra.

Detta är inte bara en unik samlarpryl utan också något man kan äga med gott samvete då denna skalle inte är en äkta döskalle utan en exakt avgjutning från en äkta. Därför kan det finnas pigmentfläckar och liknande som kan synas på bilderna (bla en ljus fläck på skallens baksida).

Det som också gör denna skalle så speciell är att det just är en äkta replika från Sedlec, och inte en billig kopia.

Låda samt emballage medföljer då detta är en komplett försäljning. Notera gärna också att jag kommer sätta plast runt kartongen innan försändelsen skickas för att bevara samlarvärdet, dvs inga klistermärken direkt på skallens låda.

Jag kommer att använda mig av Schenker då denna aktör har visat sig bäst att skicka varor med när det gäller säker hantering av godset.

Dock vill jag tillkännage redan nu att efter att jag lämnar ifrån mig godset så är det Schenker som kommer att bära det fulla ansvaret för att varan kommer att nå min köpare i helt skick.

Jag kan dock säga att skallen är i 100% komplett skick och det emballaget som det befinner sig i är samma som jag själv använde när jag fraktade skallen från Tjeckien till Sverige.

Betalning sker till mig via klarna senast tre vardagar efter slutförd auktion. Betalning genom swish eller banköverföring till mitt Swedbank-konto accepteras utan problem om det föredras av dig som köpare.

God budlycka!
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×