Beskrivning

Säljer en liten samling med Pokémonsaker. Det som ingår är kort, både nya och lite äldre, äldre figurer, 3 st metallådor varav en boll, plastskydd till kort (toploaders), några affisher som jag själv färglagt, en musmatta och lite mer! Alla kort är inte i toppskick tyvärr, och metallbollen är lite skadad här och där (se bild ). Se bilder för skick (avgör själva).

Skickas med flera kartonger och med tidningspapper i. Ansvarar inte för försvunnen post, det är Postnords uppgift att se till att paket kommer fram som de ska. Om man har några frågor angående annonsen eller varorna eller vadsomhelst så tveka inte att fråga! Och om man vill ha flera bilder så går det att fixa såklart ;)

Pengarna vill jag ha på kontot inom max 3 dagar efter att en annons avslutats. Om man vill vänta till löning så är det ok! Och om det är så att man hellre vill mötas upp nånstans så kan det fixas också! ;)

Kan också tillägga att jag ibland är långsam på att svara och skicka iväg paket då mentala hälsan strider emot, men gör alltid mitt bästa :)
OBS!! Finns katt i hemmet!
Ha en fortsatt trevlig dag och lycka till!

Objektnr 631618053

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 12:44

Pokémon bulk - Kort, figurer, musmatta, affisher och mer!

Slutpris

|

520 kr

Auktionen är avslutad

hinkarN vann auktionen

ShadowRainbow37

Åkersberga, Sverige

4.9

ShadowRainbow37

Verifierad

Toppsäljare

509 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?