Beskrivning

Begagnat

Testad och fungerar.
Batterier ingår ej.

Varan är begagnad så smuts och repor kan förekomma.
Se bilder för skick.

Vid eventuella frågor eller mer bilder är det bara att skriva.

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE KÖP
Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, vid köp över 500kr. Då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Leverans & samfrakt
Alla våra varor skickas med Postnord, DB Schenker eller DHL (fraktbolag). Vi erbjuder samfrakt (3 dagar - Fråga om du behöver längre så går det eventuellt att fixa)vid köp av flera varor där du som köpare betalar endast den högsta fraktkostnaden, oavsett om det är Postnord, DHL eller Schenker som är alternativet.

Självklart kan vi även erbjuda frakt via frimärke vid mindre varor som lätt får plats i ett kuvert. Men att notera i så fall är att jag INTE ansvarar för Postens slarv.
Vill du välja frimärke, kontakta mig vid avslutat köp så löser vi det.
Frakt med Frimärke kostar 18:- och täcker en vikt upp till 200g.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 6 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Avhämtning
Avhämtning sker senast inom 7 dagar enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Objektsnr 627822356

Visningar 482

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 22:16

GameBoy

Såld för

550 kr
Annonsen är avslutad

FoB-HandelAB

Hjo, Sverige

5.0

FoB-HandelAB

Företag

Toppsäljare

145 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?