Beskrivning

Ser helst att du som köpare tar ansvar för att läsa och förstå vad som skrivs i annonsen då jag tar säljandet seriöst och vill att säljandet (och framförallt handlandet!) ska gå smidigt. Du hittar all information du behöver när du handlar från mig här nedanför, tveka inte att höra av dig om du har frågor! Tack och lycka till!

-------------------------------------------

Information om objekt: Fungerar som det ska, jag har personligen restaurerat den från ej funktionsduglig och har gjort en UV-behandling på plasten för att återfå originalfärg så gott som det gick, den är fortfarande en aning gulnad. Skärmen har alla rader fungerande efter ny lödning. Ganska djup repa i mitten av enheten. Ljudet är lite kasst på den dock, i vissa lägen blir det brusigt och lågt, kan behöva ny speaker. Original batterilucka. Yttre plastdelen av skärmen är utbytt, den delen där det står "Dot Matrix with stereo sound". Medföljer tredjepart lampa som passar bra och fungerar.

Packas: Jag packar alltid varan omsorgsfullt med bubbelplast och ser till så gott det går att varan ej tar stryk under transport. Skulle du vilja att det packas på något speciellt sätt så hör av dig. Jag försöker se till att det hålls i samma skick som det lämnades tills det hamnar hos dig.

Skickas: Då Posten har höjt priserna för frimärken har jag valt att för det mesta skicka spårbart, eftersom skillnaden är så pass liten och jag tror det är till bådas fördel att vi kan spåra paketet. Jag kommer antingen att skicka med Posten eller Schenker. Vilken jag väljer beror på storleken på det jag säljer. Jag ansvarar ej för Postens / Schenkers slarv, se längre ner angående detta. Samfraktar givetvis!

-------OBS Vid köp av Skivor--------

Om varan inte innehåller skivor så bortse från denna del.

Jag använder mig av ett simpelt system för att beskriva repor på skivor då även med bilder kan vara oklart hur skivan faktiskt ser ut. Detta skriver jag under "skick" och förklaring hittar du här under.

Vill du att jag skickar bild på skivan så får du gärna skicka och begära en bild!

1. Inga repor - 0-5 knappt synbara repor.

2. Få repor - 5 till 15 små repor, eventuellt någon lite större repa.

3. Normalt bruksskick - stora och små repor syns men inget som gör skivan obrukbar.

4. Repig - små, stora och långa repor syns och kanske gör skivan obrukbar beroende på dvd/cd-läsarens funktion.

5. Väldigt repig - skivan är så pass repig att den är obrukbar eller på gränsen obrukbar beroende på dvd/cd-läsarens funktion.

-----------------------------------------------

NOTERA: Jag har testat varan och kollat så den fungerar innan den läggs upp, funktionen kan förstås avvika med spel när du testar varan i din konsol då dvd/cd-läsare blir sämre med åren eller kassetter slits ut. Skulle det vara så att den inte fungerar så har jag skrivit detta eller eventuella avvikelser under "Information om objekt" eller redan i titel.

Ångerrätt: Skulle något hända under transport, till exempel om paketet är försvunnet eller skadat, ska du vända dig till antingen Postnord eller Schenker. Via Schenker är ditt paket försäkrat upp till 5000 SEK. Om det inte fullständigt framgått i vilket skick eller om objektet inte är som du trodde innan du köpte så erbjuder jag full återbetalning mot returnerad vara eller kompensation upp till 50% av priset beroende på hur pass allvarligt felet är, förutsatt att felet är från mitt håll och det inte hände under transport.

Betalning sker till mitt konto senast 5 dagar efter auktionens slut, därefter kommer jag att ge negativt omdöme samt lägga upp annonsen igen, dock inte innan jag försökt kontakta dig. Vill du betala genom banköverföring så hör av dig, men försök gärna använda Traderas egna betalsätt som finns i vinnarmailet. Ingen avhämtning (undantag finns men i regel ingen avhämtning). Jag skickar oftast dagen efter att betalning inkommit, avvikelser kan förstås förekomma. OK med betalning vid barnbidrag/lön etc om köparen meddelar detta innan! Skickar inte utomlands / no delivery outside of Sweden.

Om du har några frågor angående annonsen så skicka gärna ett mail, jag svarar så fort jag kan, oftast inom ett par timmar. Men skicka gärna inte när det bara är några minuter kvar av annonsen.

Objektsnr 630122970

Visningar 157

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 20:12

Game Boy + Lampa

Slutpris

|

340 kr

Auktionen är avslutad

Krabban_ vann auktionen

Dentantje

Kristianstad, Sverige

5.0

Dentantje

Verifierad

Toppsäljare

593 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?