Beskrivning

Ber om ursäkt för mina långa beskrivningar, men mitt mål som säljare är att du ska veta precis vad du köper! Läs gärna vidare för en uppfattning samt utgå från bild 1 som en översikt på vad som ingår i köpet.

Allmänt om skicket så sitter samtliga flärpar kvar på boxen trots åren. Lite hyllslitage och mindre sprickor på kartongen får man räkna med, fler bilder finns. Spelet Ice Climber kommer enbart med som kassett (European version, 5-skruvar). Dessutom ingår 7 st unika NES-affischer/reklam (A4 storlek) med svensk text och 2 st manualer till konsolen (SCN), samt en skyddsbox i plast. Rätta mig om jag har fel men ska inte frigolithöljet egentligen bestå av två delar? I denna annons medföljer i alla fall enbart ett hölje då den andra delen ej kom med när jag köpte konsolen. Vad jag kan se finns inga större skador på frigolithöljet som kommer med i köpet, se bild 3. En av handkontrollerna har fått gulnad, men fullt fungerande!

Kontakta mig för fler bilder eller om ni har andra frågor angående annonsen.

Den här konsolen har fungerat klockrent genom åren. Spelen som jag har testat (samtliga SCN) har alltid startat direkt, senaste testet gjordes precis innan publicering med Ice Climber-kassetten (som ingår).

Affischerna kan ses närmare på bild 4 och 5. Några av dessa har hål från nålar och/eller tejprester i kanterna pga tidigare uppsättning. Vissa är även vikta sedan tidigare.

Märkning boxens flärpar:
EEC
Märkning manualer (2 st):
SCN-2 + SCN-3
Konsolens serienummer:
PE263015 (Bergsala finns märkt på konsolens undersida)
Affischerna har inga specifika märkningar vad jag kan se. Mer än den klassiska Nintendo loggan.

Om det inte framgår av bilderna så medföljer alltså två handkontroller, nätdel samt annat väsentligt kablage för uppkoppling mot "tjock TV". Vidare har jag en HDMI-dosa för uppkoppling mot nyare TV, och vill du ha med den i köpet så skriv. Spelupplevelsen blir dock inte riktigt densamma som på en klassisk "tjock TV".

Levereras välpaketerad i en stadig kartong. Skickas spårbart till ombud inom Sverige via DB Schenker för 95 SEK, köpare betalar frakten. Försäkrat upp till 5 000 SEK hela vägen. Tryggt för oss båda.

Betalning sker inom tre dagar. Välj fritt ur betalalternativen. Jag skickar varorna senast tre arbetsdagar efter att betalningen är gjord och mottagen här på Tradera.

Jag tar emot returer, men du som köpare står för returfrakten vid ångrat köp. Kontakta mig omgående när paketet har anlänt i så fall. Jag gör enbart återbetalning ifall objekten är tillbaka hos mig i samma skick via en försäkrad returfrakt, inom Sverige.

Objektnr 620786650

Visningar 695

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 jan 19:51

NES konsol SCN CIB + 7 st unika affischer/reklam och 2 st manualer 8-bit

Slutpris

|

1 230 kr

Auktionen är avslutad

Doubloon vann auktionen

ostr

Eksjö, Sverige

5.0

Verifierad

60 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?