Beskrivning

Produkt enligt rubrik och bild. Passar ofta till flera olika system och vi har därför valt att samla dom under egna nummer för att göra vår lagerhållning enklare. Nytillverkad av 0,4mm (400 micron) PET plast samt levereras ovikta med skyddsfilm. Produkten är samma modell som säljs av The Boxprotectorshop i Holland. Denna skyddsbox är testad av oss på nedan angivna modeller och avvikelser förekommer inom vissa system så kontrollera alltid måtten på just det du tänker sätta skyddsbox på. Kontakta oss gärna vid frågor som berör denna produkt om du är osäker.

Innermått (millimeter) samt modellnummer (tillverkare) står angivet i rubriken på annonsen för att man enklare ska kunna hitta rätt modell och storlek när man letar efter skyddsboxar. Sök i vår butik på "Skyddsbox" för att få fram alla varianter vi har till salu.

Nintendo NES Cart (EUR/USA) : ( JPN = Skyddsbox 28 )

Bilder utöver skyddsboxen medföljer inte utan ligger enbart med som exempel för att visa passform samt självklart är det inga fotoblixtrar, fingeravtryck, etiketter eller logotyper på boxarna vi säljer.

Vi lämnar 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen och vid retur ska varan återsändas i samma skick du mottog den. Du står för returkostnaden och vi återbetalar ditt köp exklusive fraktkostnad när vi mottagit din retur. Kontakta oss alltid innan retur sker så kan vi säkert lösa det på bästa möjliga sätt.

Alla bilder är egna och visar den verkliga produkten som du köper samt alla våra produkter skickas från Sverige. Mera information om oss finns under fliken "Säljarens butik på Tradera". Väl mött och tack för besöket.

Objektsnr 538728243

Visningar 923

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BPS 17 (133x119x18) Skyddsbox Nintendo NES Cart

Pris

24 kr

Mediapalatset

Hassela, Hälsingland, Sverige

5.0

Mediapalatset

Företag

Toppsäljare

5 868 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?