Beskrivning

  • "Imagine: Champion Rider" är ett fantastiskt hästäventyr där du kan skapa ett unikt förhållande till dina hästar. Här får du föda upp hästar: du följer dem från födseln tills de är färdiga tävlingshästar och ser hur de utvecklas under spelets gång. Träna, sköt om och lär dig förstå dina hästar. Rid in din häst med hjälp av beprövade metoder utvecklade av professionella inridare.

    Lily vaknar med ett ryck när hennes morbror ropar på henne. Hon hade visst somnat mitt i hushållssysslorna! Ännu vet hon inte att denna dag kommer att förändra hennes liv och att den rike och lömske bankdirektören Rud Van Guiness planerar att ta familjens gård i utmätning!

    Hon hade aldrig kunnat drömma om att hon skulle träffa Grant, den kände hästviskaren och att hon skulle rädda gården från konkurs genom att vinna en rad ridtävlingar. Inte heller att hon skulle träffa Liam och kämpa mot den giriga och brutala familjen Van Guiness.

    Och föga anade hon att hon skulle tvingas ta upp kampen mot Carla Van Guiness som inte skyr att ta till piskan för att fostra sina hästar. Detta får Lily att utveckla en unik relation med sina hästar – tillsammans kan de övervinna alla hinder och segra!
    • Skapa ditt eget unika föl som ärver sina egenskaper från de föräldrar du väljer ut. Samla föremål under spelets gång: sadlar, betsel, ryktborstar o s v.
    • Njut av en unik respons från hästen när du tränar och sköter om honom. Ett brett spektrum av känsloyttringar gör att han tydligt kan visa dig hur han känner.
    • Upptäck en öppen miljö där du kan interagera fritt med föremål och människor under hela spelet.
    • Det finns massor av föremål som du kan samla på dig som är bra för din hästs utveckling (sadel, grimma, betsel o s v …)
    • Visa och byt hästar på internet för att bygga upp ett stall med riktiga championhästar, kolla hur det går för kompisarna och få koder som ger dig tillgång till gömda föremål.

SE BILD

Objektsnr 271429502

Visningar 988

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

IMAGINE CHAMPION RIDER NINTENDO DS KOMPLETT

Pris

99 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 757 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?