Beskrivning

Läs recension av spelet längre ner i auktionsannonsen där det fick mycket högt betyg.

Sammanfattning
Om du väljer att köpa och spela detta spel, kan det mycket väl hända att du inte kan röra dig förrän du har slutfört minst 2 eller 3 uppdrag. Det kan bli ganska beroendeframkallande, eftersom spelet är en riktig fröjd att spela. Gameplayet är mycket smidigt utan glitches, eller loadingproblem och enligt min mening, oavsett ålder, om du gillar pusselspel tror jag att du kommer att älska det här smarta lilla pusseläventyret.

Jag ger detta spel 5 av 5 stjärnor.

Gobliiins 4

Efter 15 års uppehåll återvänder Goblins-serien i Gobliiins 4. Designad av Pierre Gilhodes som tillsammans skapade den ursprungliga serien, ger Gobliiins 4 tillbaka de ursprungliga tre huvudpersonerna med sina unika personligheter och egenskaper.

Tchoup kan plocka upp saker och hålla dem i fickorna, samtidigt som han är en mästardetektiv. Hans vän, Stucco, har dålig slutledningsförmåga, men kompenserar för det med överlägsen styrka och att vara bra på att lyfta / klättring. Den tredje goblinen , Perluis, kan utöva magiska krafter och har en mörk humor.

Gobliiins 4 blandar inslag av äventyr och pusselspel. Spelaren måste hitta en lösning till varje nivå för att gå vidare till nästa. En originell aspekt av serien är att spelaren oftast styr flera goblins som spelkarktärer med sina unika förmågor för att klara nivån.

Recensionscitat:

"Verkligen, detta är en smart utformad och underhållande spel" 9,1 av 10 - Just Adventure

"Återkomsten av de stora klassikerna" - Igromania

"Bedömning: Så charmig som den är bisarr, är Gobliiins 4 en kvalitetsåtergång till den älskade vridna humor och konstiga pussel av de ursprungliga spelen, och en av de mest sympatiska titlarna i år 4 av 5." - Adventure Gamers

"Jag blev speciellt förtjust i Gobliiins 4 under min tid med det. Varje lösning jag kom var en bedrift, varje lösenord jag fick var en anledning att fira. Det söta, förenklade berättandet var klurigt vävt för att hålla ihop det djävulska och underhållande pusslandet utan att inkräkta på fokus d v s att förbrylla din hjärna 4,5 av 5 " - D+PAD

Saxat från recension där spelet fick Betyg 5 av 5

Goblins 4
Detta härliga peka och klicka äventyrsspel stannar kvar i samma liga som de första tre spelen innan det. Eftersom tidigare spel i serien blev en spellegend, sattes det senaste tillskottet "Goblins 4" att fortsätta legenden.

Om du är över huvud taget känner till Goblins-serien vet du redan att, genom att köpa detta spel, kommer du att få bevittna alla galna upptåg av dessa roliga små figurer igen, men den här gången kommer du att kunna upptäcka deras egna galna, lilla värld för första gången, eftersom de tar dig med på ännu ett kul äventyr i 3D-grafik med filmkvalitet.
Målet med spelet är att hitta "Riri" kungarnas älskade husdjur. Riri är botemedlet för kungarnas våg av manisk depression. (Låter galet? Jo, det är ganska) så att du måste inleda detta tokiga äventyr med dina 3 Goblinvänner och arbeta dig igenom 15 galna uppdrag.

Olika Goblin
"Tchoup" är detektiven - inte bara är han en skicklig privatdetektiv, är han också den enda Goblin som kan ta saker och hålla dem i fickorna. Ibland kommer det att vara nödvändigt att kombinera dessa saker med andra objekt på skärmen och det förklaras för dig längs vägen.
"Perluis" magikern - Han är naturligtvis den som använder magikan han göra att växter växer, som kan vara mycket användbart. Han kan också förhäxa objekt och få dem att göra olika saker, men det är inte alltid nyttiga saker. (Detta är väldigt kul).
"Stuck" den starke mannen - Han är musklerna i spelet, men vad han vinner i styrka förlorar han i smarthet. Han kan lyfta tunga föremål som blockerar vägen och han kan också i klättra rep och klättra på växters stjälkar.

För att flytta Goblins du bara klickar på en "aktiv" plats på skärmen, dessa markeras och vem du har valt kommer att gå till det området och försöker att göra vad som behöver göras.
Det finns en guldtand gömd i vart och ett av de första 13 uppdragen som, om du lyckas hitta, kommer det att öppna upp 2 hemliga nivåer. Du behöver inte samla dessa men allt bidrar till det roliga i spelet.

Totalt finns det ca 30 timmar av spelet.

Saxat från recension där spelet fick mycket högt betyg Betyg 9 av 10
Gobliiins 4

Jag hittade det här spelet av en slump och hade avslutat de tre andra för länge sedan. Men när jag såg det blev jag glad och kunde inte vänta med att komma hem för att börja spela det.
Så fort jag laddat in Goblins 4 kom det tillbaka minnen av de andra, men den här gången märkte jag att färg och grafik var så mycket bättre. Några av pusslen är lite knepiga som det ska vara!

Spelet är väldigt tramsigt på sina ställen, med galna ljudeffekter och det roliga språket som Goblins talar, och det låter dig trixa runt med de små Goblinsarna, så att de gör verkligen knäppa saker. Denna aspekt av spelet tilltalar yngre barn tror jag .

Systemkrav:
Win XP / Vista (Funkar även till många nya datorer men kan ej garantera att det funkar till alla nya datorer.)
P4 1.0 GHz
512 MB RAM

SE BILD

Objektnr 271841395

Visningar 1 744

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GOBLIIINS 4 PC CD-ROM

Pris

54 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 825 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?