Beskrivning

MOTOCROSS MADNESS 2 - hjärtat i halsgropen - till PC / NYTT
  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en CD-ask.
  • OBS! Det finns inget pappersomslag till CD-asken. Det beror på att den legat i en stor papplåda från början men den finns inte kvar. Skivan är som sagt helt oanvänd.
I Motocross Madness 2 är det uteslutande en sak som gäller och det är action, men trots det är det ett mycket underhållande och roligt motorcykelspel som har en hel del att erbjuda för det som gillar fart och fläkt. Själva spelet har tillräckligt mycket realism i sig för att inte spåra ur till att bli ren science fiction. Spelkontrollen är bra och om man har tillräckligt snabba reflexer och en stor dos av tur är det en upplevelse att braka fram genom skogen i cirka 150 km/tim. Om man sedan saknar allt vad överlevnadsinstinkt heter är det till stor hjälp. Då kan även du bli en hejare på Motocross Madness 2.

Motocross Madness 2 är ett mycket actionladdat motorspel som är mycket underhållande. Samtidigt som spelet är mycket realistiskt med autentiska motorcyklar så är det väldigt orealistiskt då man kan krocka med bilar, träd och annat, och sekunden därpå resa sig upp och köra vidare. Spelet ger många timmars underhållning där hjärtat riskerar att hoppa upp i halsgropen titt som tätt.

Systemkrav:
Win 95/98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium II 233Mhz
675MB HD

Multiplayer: Spel över Nätverk (LAN) eller Internet

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Mer info:
Förutom ny upphottad grafik finns en del andra nyheter i Motocross Madness 2. En av dom intressantaste nyheterna är det så kallade karriärläget. Du börjar långt ner i seriesystemet med en medelmåttig motorcykel. När du sedan vinner och tjänar pengar så får du möjligheten att ta dig uppåt i seriesystemet och du får möjligheter att förbättra din motorcykel avsevärt. En annan kul nyhet är enduro där du kör banor ute i skogen.

Det finns så pass många banor i Motocross Madness 2 att det tar ett bra tag innan man tröttnar. Dessutom är variationen ganska stor. Du kan köra såväl inomhus som utomhus. I vissa banor gäller det att ta sig runt en bana så snabbt som möjligt. I andra banor kör du ute i naturen och du ska, ungefär som i orientering, ta dig mellan olika punkter så fort som möjligt. Är du riktigt våghalsig så väljer du stunttävlingar i stället. Där får man poäng för olika stunttrick.
  • Compete on over 40 tracks in 6 event types - including the all new Enduro mode where you can race in authentic outdoor motocross environments.
  • All new career mode - Race for purses and sponsorship dollars and see if you can make it all the way to the ultimate superstud challenge - the Professional Supercross Circuit.
  • Eye-popping 3D terrains and tracks - Race in and out of over 50,000 3D objects, ranging from hay bales and scrub brush to lumbering trains and speeding cars.
  • Wild multiplayer competition - Race with your friends via LAN, direct modem, or over the Web on the MSNTM Gaming Zone.
  • Tracks co-designed by professional Supercross sensation, Stephane Roncada

Objektsnr 631063669

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:34

MOTOCROSS MADNESS 2 - hjärtat i halsgropen - till PC / NYTT

Pris

145 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?