Beskrivning

Trodde du ja! jättekul frågesport till PC

Kan grisar bli solbrända? Har pandan svans? Kan du svaren?
Trodde du ja!

Trodde du ja! är en interaktiv frågesport där du tävlar mot digsjälv, kompisarna eller familjen.

  • Spelet är ett oanvänt originalspel och det ligger i enCD-ask
  • Funkar till både PC (Win XP, Win 7 och nyare datorer i kompabilitetsläge)och MAC
  • Rek ålder: 8 - 134 år
  • Spelet är på svenska
  • Manual medförljer
Vad vet du om djur och deras beteenden? Vet du om får svettas, omhumlan har gadd, hur tigrar slåss eller vilken familj kråkantillhör? I "Trodde du ja!" får du svaret på dessa och totalt över1000 frågor. Spela själv eller mot en eller två kompisar och testadina kunskaper. Tror du det är lätt? Nej, det är det verkligen inte om du inte är djurexpert vill säga. Frågorna är kluriga och detär ofta svårt att lista ut rätt svar.

Varje spelomgång består av tio olika frågor. Om du spelar motkompisar gäller det att du trycker på din svarstangent så fort dukommit på rätt svar. Den som trycker först får svara på frågan.Därför gäller det att vara snabb, precis som i frågesport på TV.Spelar du själv är det givetvis inte lika stressigt. Och du, tänkdig för innan du svarar. För om du svarar fel får duminuspoäng.

Frågesporten består mestadels av raka frågor, men också avvideofrågor med Jonas Wahlström från Skansen samt ljudfrågor."Luckhets" är en annan typ av fråga där du ska lista ut vilket djursom döljer sig bakom några rutor. I "Fem ledtrådar" ska du gissadjuret med hjälp av ledtrådar, ju färre ledtrådar du behöver destomer poäng får du. I "Vilken ska bort" finns det en ulv ifårakläder, ett av fyra djur ska nämligen bort. Slutligen ska du i"Fatta galoppen" passa ihop ett djur med rätt egenskap, rättbeteende eller något liknande.

Omdöme: Gillar du frågesport och djur borde "Trodde du ja!" ståhögt på din önskelista. Frågorna är inte speciellt lätta, men kuloch väldigt lärorika. Programmet är mycket välgjort och detgenomsyras av en härlig entusiasm och humor. Därför är det riktigtkul att spela.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 627355321

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 11:08

Trodde du ja! jättekul frågesport till PC / NY <----

Pris

69 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?