Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Uppföljaren till den kritikerrosade serien Dawn of War 2.

Warhammer 40.000: Dawn of War II är ett strategispel i realtiddär du ska bygga upp en massiv armé eller leda en mindre trupp avelitsoldater i strider.

Dina Blood Ravens har räddat sektorn, men kan de rädda sigsjälva?

I THQ Inc. & Relic Entertainments uppföljare till denhyllade Dawn of War II real time strategy franchise, kommerdu tillbaka till sub sector Aurelia där en sedan länge förloradfrusen isplanet har återuppstått från Warp, och för med sig nyahemligheter att avslöja och nya fiender att stå ansikte mot ansikteinför.
I Dawn of War II: Chaos Rising tar du kommandot över Blood Ravensoch försvarar sektorn mot Chaos Space Marines av den SvartaLegionen. Rensa bort Chaos-smutsen och håll ihop kapitlet medanförrädiska krafter arbetar inifrån för att försöka få Blood Ravenspå fall.

Features:
* Nya Single Player-uppdrag - Fortsätt kampen mot kejsarens fienderoch använd din armés vapenarsenal, dina förmågor och erfarenheterför att slåss mot Chaos i 15 nya uppdrag.
* Nya miljöer och Multiplayer Maps - Ny isplanet-grafikuppsättningkommer att öka den visuella mångfalden och lägger till 7 nya PVPkartor.
* Aspire to Glory - Bygg dina befintliga squads upp till nivå 30och lås upp ännu mer förödande förmågor.
* Chaos Corruption Mechanic - Ny singleplayer mekanik gör att dukan utrusta otroligt kraftfull utrustning som korrumperar din truppoch guidar historien mot eller bort från korrumperande inflytandeav Chaos.
* Ny Multiplayer Ras - Svär lojalitet till Chaos-gudarna och spelasom de blodtörstiga Chaos Space Marines i multiplayerstrider motbåde Chaos Rising- och Dawn of War II-ägare.
* Nya enheter - Nya enheter för Space Marines, Ork, Eldar ochTyranid arméer i multiplayer.
* Nya Last Stand Heroes - Kämpa mot den obevekliga hord somantingen Chaos Sorceror eller Tyranid Hive Tyrant

Systemkrav
OS: XP, Vista Win 7 (funkar även på många nya datorer)
Processor: P4 3,2 GHz eller Dual Core-processor
Minne: 1,5 GB RAM
Hårddisk: 6,5 GB
Onlinespel som kräver log-in på Games for Windows - LIVE

Recension av spelet där det fick mycket högt betyg:

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising är en friståendeexpansion för Warhammer 40,000: Dawn of War II, vilket innebär attdu inte behöver äga det ursprungliga spelet att installera ochspela den. Om du har den ursprungliga, då kan du importera dinasquads från det spelet och gå in i den nya kampanjen med någragamla vänner.

Om du inte gör det, kommer du att ges förstärkta versioner avdessa squadsoch kommer att kunna hoppa in i Chaos Risings kampanjutan några problem. Om du befinner dig i den andra,ingen-Dawn-of-War-II-ägandegruppen, behöver jag ta dig åt sidan enstund innan jag djupdyker längre in i denna recension. Under tidenkan resten av er hoppa framåt till nästa stycke. Det finns ingetsom hindrar dig från att ha en väldigt bra tid med Chaos Rising,både med sin single-player-kampanj och multiplayer-spel.

Låt oss börja vår titt på Chaos Rising med en titt på kampanjen,som kan spelas upp i enspelarläget eller i co-op med dig och en vändär var och en styr två squads. Som ni säkert har gissat, när jagnämnde att spelet klarar att importera dina squads från Dawn of WarII, följer Chaos Rising återigen Blood Ravens bedrifter i chapterof the Imperial Space Marines. En som går med i den välbekantarollistan är Jonah Orion, en librarian. Librarianer i Space Marinesvet mycket mer om spellcasting än de gör om Dewey Decimals, såOrion fyller en hjälpsam och mångsidig stödroll som saknades ioriginalet. Till exempel, när Chaos styrkor börjar att överbelastadina närstridskrigare kan Jonah driva tillbaka och trycka ner Chaosstyrkor för att ge dina andra squads chansen att vända striden. Somi Dawn of War II väljer du vilka tre eskadrar som ska att följa dinbefälhavare före varje uppdrag, så om Jona inte passar med just dinspelstil kan du lämna honom hemma på alla uppdrag där han intebehövs.

Du kommer att möta några bekanta fiender i kampanjen i form avOrks, Eldar och Tyranids, men huvuddelen av kampanjen kommer du attförsöka trycka tillbaka strömmen av Chaos invasion som eldas medhjälp av en förrädare mitt ibland dig. Samtidigt som du måstebekämpa Chaos krafter och försöka avslöja förrädaren, måste duockså kämpa för att motstå Chaos övertygande korruption. Ellerinte... Det är i första hand ditt val i spelet, även om resultatetav vissa händelser i ett uppdrag kan driva dig åt ena eller detandra hållet mellan lojalitet och förräderi. Nytt till spelet medChaos Rising är en korruptionsnivå för alla dina squads som kommeratt öka baserat på några av de val som du gör i uppdragen, tillföljd av misslyckade sekundära mål, eller andra faktorer.

Det finns sätt att minska bismaken av korruption och det finnsvapen och krigredskap som bara kan bäras av den rena. Ditt val avväg att följa har inte effekt på vilken väg uppdraget tar, men detkommer att avgöra vilket alternativt slut du når. Med bara enmöjlighet för den lojala vägen och en progressiv serie av förmågorför den korrupta vägen, är korruption en lockande väg att gå förandra spelare än de som tar kätteri mot kejsaren som en personligförolämpning. Jag skulle ha velat se en mätare med en uppsättningav förmågor som ökar i kraft mot total korruption och en annanuppsättning mot renhet, men det finns alltid möjlighet att spelakampanjen två gånger och se var de olika banorna tar dig.

Uppdragen i Chaos Rising är lite längre än de i Dawn of War II,och i allmänhet är utmaningen högre. Jag gillade verkligenberättelsen och totalt måste jag säga att jag hade lika mycket kulmed Chaos Rising som jag hade med Dawn of War II.
När du hoppar in multiplayer kommer du att ha med att testa allanya enheter som följer med Chaos-fraktionen, från Chaos SpaceMarines genom den förtjusande Great Unclean One, som kan utnyttjasina inälvor som vapen. Förutom den nya fraktionen och en nyfree-for-all mode som är precis vad det låter som, förblirmultiplayerspelet i huvudsak oförändrad i Chaos Rising, vilketförmodligen är en bra sak,
eftersom det är så roligt som det är.

I slutändan har detta spel betygsatts: 90%.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 627356178

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 11:19

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Chaos Rising / PC spel NY

Pris

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?