Beskrivning

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVDtyp.
  • Spelet ligger på 4 st CD skivor.
Secret Weapons over Normandy är ett flygspel från Lawrence Holland,skaparen bakom legendariska titlar som X-wing, Tie Fighter ochSecret Weapons of the Luftwaffe.

Som en medlem i en hemlig flygdivision utför du svåra uppdrag åt deallierade. Flyg över 20 olika autentiska
flygplan i 30 unika uppdrag över det krigshärjade Europa.

Sammanfattning:
Detta är ett flygspel som utelämnar de realistiska flyginslagen ochistället inriktar sig på actionbetonade luftstrider. För mig somhelst slipper feta flyginstruktionsböcker är ju detta minst sagtkanon. Lägg där till bra ljud och fräsch grafik så har man ettpaket som borde räcka länge. Idén med ett krigsflyg är kanske inteoriginell men här har man förvaltat idén på ett väldigt brasätt.

Saxat från recension på torget.se:

Secret Weapons over Normady

Inte ens på några tusen meters höjd får man en fridfull stund medfåglarna. Nej, även där så hittar fienden dig och gör dessutom alltför att man ska bli en människa med fötterna på jorden. Eller tvåmeter under jorden är nog en bättre beskrivning. Secret WeaponsOver Normandy är ett flygspel med andra världskriget som tema ochmed action redan från första början.

På inte mindre än fyra CD-skivor levereras Secret Weapons OverNormandy. Inte för att det påverkar spelet i sig men det känns ianingen fetaste laget och DVD-formatet hade varit aningenlämpligare att leverera spelet på. En första tanke som slår mig äratt spelet känns fräscht och genomarbetat med bra musik i symfoniskanda, ett välanpassat gränssnitt och filmsekvenser i hög kvalitet.Allt sådant som stärker helhetsintrycket, utöver själva spelandetdå.

Att vara ute på uppdrag är överlag en rätt trevlig upplevelse.Antingen kan du köra kampanjuppdrag eller också enstakaactionuppdrag och det går dessutom att skräddarsy uppdrag om mankänner för det. Kampanjen är det jag fastnar för och det dröjerinte länge förrän jag är uppe i luften och fajtar mot mina tyskakollegor.

Secret Weapons Over Normandy är mer inriktat på luftstrider änflygplanens fysik och det har ju både för- och nackdelar. Detta geringen direkt flygrealistisk upplevelse men köper man Secret WeaponsOver Normandy så ska man heller inte räkna med det. Här inriktasdet på fighterna i luften, att peppra sönder fienden och att ha etttämligen lättstyrt flygplan och jodå, det får man. Dessutom gillarjag det, även om det som sagt kan uppvisa de mest G-kraftkrävandekonsterna man skådat. Spelet innehåller väldigt mycket action ochmindre transportsträckor. Skulle det ändå bli långtråkigt så kanman snabbspola spelet, en bra funktion när man exempelvis måsteflyga tillbaka och fylla på med ammunition. Det är inte alltidsitter man uppe i luften och krigar, det finns också uppdrag medmarkkanoner. Omväxling förnöjer, eller hur är det klyschan låter?All styrning skötte jag nu via tangentbordet och det finns ju andralösningar, exempelvis joystick eller något i den stilen. Viatangentbordet, som fungerade klart bra,
hade jag åtkomst till många funktioner, exempelvis bytakameravinklar eller skicka radiomeddelanden.

Ljudet under uppdragens gång är även detta riktigt trevligt, alltackompanjerat till samma symfonimusik som jag nämnde tidigare. Enfilmisk känsla infinner sig och denna ger också avtryck itotalbetyget. Med konstanta radiodialoger hör man både tyska ochallierade röster och ordkrigen i sig är ett trevligt inslag somhöjer närvarokänslan. Det är också via radion man får uppdragenpresenterade under spelets gång och man kan också ge order tillsina datoriserade medspelare.
Ett annat starkt kort i Secret Weapons Over Normandy är grafiken.Har man en kraftfull dator att spela på så är det värt att pillaupp detaljnivån några snäpp för då blir det riktigt läckert.Miljöerna är riktigt realistiska och planen är detaljriktåterformade och det är oftast ett nöje i sig att flyga omkring ochbara se sig omkring, om man nu vill riskera det vill säga.Effekterna är feta och det flyger vrakdelar överallt efter enlyckosam träff.

Systemkrav:
Win 98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium III 850 Mhz
256 MB RAM
2,5 GB HD

Rekommenderad ålder 12 år.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628363037

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 18:23

Secret Weapon Over Normandy/ FLYGSIM / NYTT till PC <----

Såld för

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?