Beskrivning

RASMUS NALLE Fyller År

  • Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i en originalask.
  • Rekommenderad ålder 4 - 8 år.
Grattis i efterskott Rasmus Nalle! Carla och Vilhelm Hansensberömda nalle fyllde nämligen 50 år i november. Det ska firas medett stort kalas. Vad passar bättre på ett kalas än pannkakor?

För att det ska kunna gräddas riktigt många pannkakor behövs mermjöl, ägg, mjölk och sylt. Rasmus Nalle ska ut på en resa med sinbåt och får i uppdrag av mamma att skaffa dessa varor.

Rasmus Nalle stöter på en labyrint av isberg som du måste hjälpahonom förbi. Under resans gång kommer han sedan till fyra öar. Hosmjölnaren kan han få mjöl. Problemet är att det inte finns någonsom kan arbeta i kvarnen så det får Rasmus Nalle, Pingu och Sällesjälva göra. Du hjälper dom, men det är inte lätt. Det är mycketatt tänka på. Du ska klicka på Sälle så han fyller på vetekorn,Pingu så han fyller säckar med mjöl, och Rasmus Nalle så hantransporterar ut mjölsäckarna. Dessutom kärvar lagren i kvarnen såRasmus Nalle måste kyla ner dom så att det inte börjar brinna.Mjölnarspelet är min sjuårige sons absoluta favorit. Han har spelatdet många gånger och tycks inte tröttna.

Hos korna kan Rasmus Nalle få mjölk, men dom vägrar bli mjölkadeförrän dom förlorat i kortspelet mjölktand. Därefter kan du få ägghos strutsen. Du får alla ägg som du målar.

Slutligen kan du dansa Rumbamarmeladdansen för att få sylt. Det härspelet är riktigt knepigt. Jag fick visa min son hur man skullegöra innan han klarade det.

Överlag är Rasmus Nalle fyller år lite i svåraste laget förfyraåringar men med föräldrarnas hjälp går det bra. Jag tror attman bör vara fem, sex år för att klara spelet själv.

I spelet är Ulf Larsson berättare och det gör han bra.

Systemkrav PC:
Minimikrav Windows 95/98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Processor 233 mhz
128 Mb RAM-minne.

Systemkrav Mac:
Minimikrav System 7.6 - System 9:
PowerPC 200 mhz, 32 Mb RAM-minne.
Classic / OSX : iMac/G3/G4, 128 Mb RAM-minne.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628363578

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 23:37

RASMUS NALLE Fyller År / SNÄLLT PC spel 4-8 år <----

Pris

95 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?