Beskrivning

RINGEN spel till PC fantastisk grafik

* Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i en storpapplåda.
* Spelet är i bra skick och ligger på sex stycken CD-skivor
* Manual medföljer
* Det följer med en CD-skiva med musiken från Richard WagnersNibelungens Ring.

Nibelungens Ring ligger till grund för spelet Ringen, ettäventyrsspel som utspelar sig långt in i framtiden där jorden harupphört att existera främmande tyranner styr över universum. Avdessa tyranner får den unge mannen Ish i uppdrag att återskapa vadsom anses vara ett av mänsklighetens stora mästerverk, nämligenNibelungens Ring. Därför kommer Ish till Asteroid Terra 2 som ärdet sista fragmentet av jorden, stort som en liten asteroid, ochsom har byggt om till en galaktisk teater.

För att lyckas med sinuppgift måste Ish träda in i fyra stycken roller; dvärgkungenAlberich, eldanden Loge, vildarnas hjälte Siegmund och valkyrianBrynhilde.

Föreställningen kan börja.

Grafiken är på det stora hela magnifik. Visserligen ärspeldesignen ganska enkel eftersom man inte kan röra sig fritt utanbara kan klicka sig fram bland fasta punkter i landskapet, menanimationerna och grafiken i sin helhet är väldigt snygga ochframför allt väldigt stämningsgivande. Denna grafik kombinerat medWagners stundtals mycket pampiga och närmast massiva musik görvissa delar av Ringen till en helhetsupplevelse som det var längesedan man kunde uppleva på en dator. Introduktionen är heltunderbar, även med introduktioners mått mätt.

Ringen är, som ni kanske redan hade gissat med tanke på namnet,helt på svenska. Texten är på svenska och alla rösterna framförs avsvenska skådespelare. Nu brukar ju svenska röster i datorspel mestfå den effekten att det blir en ofrivillig humoristisk effekt, meni Ringen måste man verkligen lyfta på hatten för de svenskaröstskådespelarna. De har gjort ett utomordentligt jobb, och det ärkanske inte så konstigt när man har fått med skådespelare somSamuel Fröler, Ewa Fröling, Anders Nyström, Bengt Järnblad, TorstenWahlund och Hans Wahlgren i rollerna. Talet i spelet framför inte ivanlig samtalston utan passande nog så har talet en merdeklamerande stil som passar väldigt bra in i spelet.

Ringen är ett äventyrsspel, eller man kanske ska kalla det förpusselspel, som är trevlig underhållning när man lyckas förflyttasig framåt i handlingen. Som jag skrev tidigare så är kombinationenav den pampiga grafiken och Wagners musik väldigt imponerande.

* Rek. ålder : från 11 år

Spelet är några år gammal men håller fortfarande. Funkar även till många nya datorer.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628363607

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 23:38

RINGEN äventyrsspel till PC - SNYGGT / <-----

Pris

140 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?