Beskrivning

Blå färg 7 in 1 Tangentbords rengöringsborstesats, multifunktionell hörlursrengörare med avdragare för knapplock, för Airpods hörlurar smartphone

Om denna artikel
Det nydesignade elektroniska 7-i-1 produktrengöringsverktyget erbjuder en oöverträffad rengöringsupplevelse.
Den fällbara rengöringspennan kan rengöra dina TVS-hörlurar, digitalkameror, laddningsportar för mobiltelefoner och mer noggrant.

Mikrofiberkuddar tar bort fingeravtryck och fläckar från surfplattor och smartphones skärmar och ytor

Keycap-avdragaren öppnar lätt det mekaniska tangentbordet och den täta borsten med mjuka borst tar bort damm och smuts

Allt-i-ett-design, infällbara borstar och förvaringsskydd skyddar båda ändarna när de inte används.

uppgraderad 7-i-1 rengöringssats: Den nyligen uppgraderade 7-i-1 multifunktionella rengöringssatsen för datorheadset är utrustad med en flanellsvamp, skärmrengöringslösningsspray (vätskefri), keycap-spänne, borste med hög densitet och multifunktionell rengöringspenna för att möta olika rengöringsbehov.

Multifunktionell och bärbar: Silikonspetsen tar bort envisa fläckar i sprickorna i hörlurar, knappar och andra föremål. Högdensitetsborsten tar bort smuts och damm från hörlursljudhålet. Den flockade svampen tar bort damm från hörlursladdningsfodralet. Flanellservetter används för att rengöra stora dammiga områden som tangentbord, skrivbord, fönsterskenor etc. Infällbar design: Den ena änden av den multifunktionella rengöringspennan är uppdelad i en borste. Den kan användas efter att den har lanserats, vilket är bekvämt och bekymmersfritt, och det finns ingen anledning att oroa sig för förlusten av flaskan CAP.

Mjukt material: Tangentbordets rengöringsborste är tillverkad av högkvalitativt ABS-material, vilket är luktfritt och hållbart. Mjuk nylonborste skadar inte tangentbordet, måttlig hårdhet, bra elasticitet, lätt att rengöra tangentbordet. Djuprengöring: Borstsatsen för tangentbordsrengöring levereras med en nyckelutdragare. Använd en tangentdragare för att ta bort tangenterna och använd sedan en nylonborste för att rengöra tangentbordet mer noggrant. Samtidigt är det också mycket bekvämt att byta ut

Bullet Points:
1. Det nyligen uppgraderade 7-i-1 multifunktionella rengöringssatsen för datorheadset är utrustad med en flanellsvamp, rengöringsspray, keycap-spänne, borste med hög densitet och multifunktionell rengöringspenna för att möta olika rengöringsbehov.

2. Delikata och mjuka flanellrengöringsservetter och rengöringsborstar kan rengöra dammet på kamerans tangentbord, headset, trådlösa laddningsbox utan att skada produktens komponenter och hål.

3. Multifunktionell rengöringspenna, med en borste med hög densitet, lätt att rengöra smuts på ljudhålet och andra delar av hörlurarna, metallpennspetsen kan rengöra envis damm, rengöra utrymmet noggrant, inbyggt handtag - håll toppen av flocksvampen och rotera den till rullgardinsmenyn. Små detaljer sparar ingen ansträngning, och produkten är mer raffinerad.

4. Designen är mer kortfattad och generös, lätt och lätt att bära. Bibehåller ett bra grepp om pennan och torkar enkelt bort envisa rester när som helst.

5. Breda användningsområden: Rengöringspennan för tangentbord och hörlurar uppfyller ett brett spektrum av rengöringsbehov och är lämpliga för digitala produkter som Bluetooth-hörlurar, hörlurar, mobiltelefoner, datorer, kameror etc. Beskrivning:färg: blåNamn: 7 i 1 dator rengöringssatsMaterial: ABS + silikon + svamp + fiber flanellNettovikt av uppsättning produkt: 85gBruttovikt av uppsättning produkt: 105gProduktstorlek: 143 * 44 * 28mmProduktförpackningsstorlek: 150 * 45 * 30mmPaketinnehåll: 1 * tangentbord rengöringssats

gamer present pc, present till spelare, skärm mikrofiberduk, mobiltelefonrengörare, airpods clean make-penna, Trådlös hörlursrengöringsset Laddningsbox, tangentbordsrengöringssats

Objektsnr 629183047

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 11:17

7 in 1 Tangentbords rengöringsborstesats, multifunktionell hörlursrengörare Blå

Pris

119 kr

Slutar om

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 243 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?