Beskrivning

Bekväm ryggsäck för hundar och katter med ett stort öppningsbart nättak, regnhuva och extra fickor för accessoarer. Passar små hundar och katter. Ryggsäcken Sightseeing är idealisk för dig och din fyrfoting när ni är på språng! Din favorit har tillräckligt med plats i den bekväma väskan och kan säkert och bekvämt transporteras; till veterinären, på vandringar eller på resor.
En särskild highlight är det stora uppfällbara nättaket på den främre över delen. Ditt djur har fri utsikt, utan att kunna rymma.

På framsidan finns en ingång med ventilationsnät. Botten på ryggsäcken är tillverkad av en stadig polypropenmatta, belagd med mjuk konstpäls (sherpa), som är bekväm att ligga på och kan tas ut för rengöring. Den vadderade öppningen kan fällas upp komplett och ger din hund eller katt mer liggyta. Hunden kan sättas fast i ett integrerat, kort koppel för att förhindra att den hoppar ut.

Ryggsäcken Sightseeing av polyester kännetecknas av att vara särskilt praktisk och smidig. Väskan väger lite, är bekväm att bära och har funktionella sidofickor. De breda, komfortabelt vadderade bärremmarna på ryggsäcken är ergonomiskt formade. Ytterligare ett midjebälte med klickstängning ger extra stabilitet och förhindrar att ryggsäcken glider omkring. Hundryggsäcken skonar ryggen på långa vandringar i naturen och är bekväm för både dig och din fyrfoting. Dessutom har du alltid händerna fria för annat.
Om det skulle börja regna kan regnskyddet snabbt dras över nättaket och fixeras med tryckknappar. De dagar du inte behöver väskan kan den vikas ihop och förvaras mycket platssparande.

Sightseeing hundryggsäck/kattryggsäck i överblick:

* Mått: L 32 x B 21 x H 46 cm
* Material: polyester
* Färg: grå
* Väger lite
* Bekväm att bära
* Vadderade och ergonomiskt formade bärremmar
* Midjebälte med klickstängning
* Fria händer
* Stabil polypropylen-bottenplatta, mjukt vadderad med konstpäls (sherpa)
* Nättaket kan stängas och fällas upp
* Sidofickor för tillbehör
* Ingång på framsidan
* Extra regnhuva
* Max. vikt: 5 kg

Objektsnr 630247832

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 06:13

TRIXIE / transport, hund, katt, smådjur, friluftsliv, vandring, ryggsäck, väska.

Slutpris

|

155 kr

Auktionen är avslutad

Lilith.hoo vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?