Beskrivning

Succé direkt! Bill O’Neill vann 15 jan 2024 PBA Players Championship, en Majors, med Hammer och Black Widow 3.0.

Hammers ord om bollen. Att förbättra en redan otrolig linje är inte lätt, men vi lyckades göra det igen med nya Black Widow 3.0. Varje Widow-utgåva de senaste åren har varit mer populär än den tidigare och har tagit bollreaktionen till nya nivåer, och Black Widow 3.0 kommer inte att vara ett undantag.

Black Widow 3.0 är ett otroligt komplement till Widow 2.0 Hybrid; den har yta och drag mer i olja, vilket gör den till en bra boll att dra ut ur väskan först. Den nya Black Widow 3.0 är en solid reaktiv, ungefär som Black Widow 2.0, men skalet har uppgraderats med en solid version av HK22 och har samma out-of-the-box-yta som Black Widow 2.0.

HK22 ger den nya Black Widow en fördel på medeloljiga till oljiga banor, och Hammer-fans kommer att bli exalterade när de ser att det är de traditionella svarta och orangea Hammer-färgerna.

Hammer! Mytomspunnet märke med karbonfiber i sitt skal för ökad hållfasthet, nu även infört DOT teknologi som gör att hållfastheten är nog bäst i hela branschen. Hammer är klot som håller, men framförallt klot som strajkar. Några av världens bästa spelar med Hammer, tex Shannon O’Keefe och Bill O’Neill

Denna boll tillhör Grupp 1

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.

Vi delar upp kloten i 6 olika grupper efter deras egenskaper (se nedan). Egenskaper som sen kan förfinas och anpassa med hur man borrar och framförallt justerar ytan. Har du många klot, ha en av var. Har du några ha tex en matt 1 eller 2 för blöta banor, en halvblank 3/4 för normala underlag och en 5/6 för torra banor och spärr.

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.
Grupp 2 är kloten som fungerar bäst på de lite blötare underlagen. Ofta asymmetriska lite blankare pearl. Svänger senare.
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.
Grupp 4 är de lugna reaktiva symmetriska blanka klot som fungerar bra på de torrare banorna. Svänger sent och inte så mycket.
Grupp 5 är uretanklot som är vanligast bland tvåhands eller för de kortaste profilerna. Svänger väldigt tidigt och jämnt.
Grupp 6 är kloten som svänger minst, bra på snustorra underlag och bäst som nybörjarboll, vanligaste typen som spärrboll för alla typer av spelare.

Säkert köp från Sveriges största bowling klotshop. Öppet köp och vill du ha hjälp få klotet borrat finns det många sätt även om du skulle vara långt från Malmö. Hör med din klotborrare eller kontakta mig.

Objektsnr 627971373

Visningar 231

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 21:13

15 lbs Black Widow 3.0 Bowling klot Grupp 1. Bowlingklot

Slutpris

|

2 085 kr

Auktionen är avslutad

BigSamB vann auktionen

StrömsBowlingshop

Malmö, Sverige

5.0

StrömsBowlingshop

Företag

Toppsäljare

788 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?