Beskrivning

Nya 900 Globals Wolverine Dark Moss är Globals mediumboll som du bör använda när du verkligen vill ner i banan. Pearl och symmetrisk gör att den reagerar sent.

Bowlingframtiden är 900 Global. Med sina nya Zen- och Reality-serier kompletterar 900 Global flaggskeppen Badgers perfekt. 900 Global är också ny sponsor till Sveriges äldsta juniortävling Formocupen. Hösten 2021 var också året Sveriges högst rankade spelare Joline Persson Planefors valde 900 Global till sitt framtida märke. Med en spelstyrka på nästan 230 är Joline världsspelare av rang och kommer visa vad 900 Global går för de närmaste åren.

900 Global gjorde sitt definitiva genbrott mitt under pandemin 2021 när Storm gjorde 900 Global till jämbördigt märke med Storm och Roto Grip. Det öppnade upp för att tex Jason Belmonte och Jesper Svensson fick synas i TV med 900 Global och succén är monumental. Några andra världsstjärnor som spelar med 900 Global är Sean Rush, Chris Barnes och Daria Pajak.

Denna boll tillhör Grupp 3
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.

Vi delar upp kloten i 6 olika grupper efter deras egenskaper (se nedan). Egenskaper som sen kan förfinas och anpassa med hur man borrar och framförallt justerar ytan. Har du många klot, ha en av var. Har du några ha tex en matt 1 eller 2 för blöta banor, en halvblank 3/4 för normala underlag och en 5/6 för torra banor och spärr.

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.
Grupp 2 är kloten som fungerar bäst på de lite blötare underlagen. Ofta asymmetriska lite blankare pearl. Svänger senare.
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.
Grupp 4 är de lugna reaktiva symmetriska blanka klot som fungerar bra på de torrare banorna. Svänger sent och inte så mycket.
Grupp 5 är uretanklot som är vanligast bland tvåhands eller för de kortaste profilerna. Svänger väldigt tidigt och jämnt.
Grupp 6 är kloten som svänger minst, bra på snustorra underlag och bäst som nybörjarboll, vanligaste typen som spärrboll för alla typer av spelare.

Säkert köp från Sveriges största bowling klotshop. Öppet köp och vill du ha hjälp få klotet borrat finns det många sätt även om du skulle vara långt från Malmö. Hör med din klotborrare eller kontakta mig.

Objektsnr 630225697

Visningar 230

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:23

15 lbs Wolverine Dark Moss Bowling klot Grupp 3 Bowlingklot

Slutpris

|

830 kr

Auktionen är avslutad

3X300regor vann auktionen

StrömsBowlingshop

Malmö, Sverige

5.0

StrömsBowlingshop

Företag

Toppsäljare

788 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?