Beskrivning

OBS: Produkten som visas på bilden är endast avsedd som referens. Det kan förekomma avvikelser från den mottagna produkten när det gäller utskärningen för kameraön.

Mjukt fodral med gel och flexibelt telefonskydd

Skydda din telefon från alla håll genom att välja ett solitt, estetiskt och flexibelt fodral. Det är enkelt att applicera och passar perfekt till telefonens storlek och form. Det har utskärningar för såväl portar som linsen, så att du kan använda det hela tiden och utan obehag. Det beror också på att fodralet är tunt och lätt, det förändrar inte enhetens utseende nämnvärt eller gör den tjockare.

Detta fodral skyddar telefonen perfekt från skador. Det skyddar den mot repor, t.ex. från nycklar, och mot att gå sönder om den skulle falla från en hög höjd.

Perfekt passform

Fodralet är flexibelt, så det är inte svårt att sätta på och ta av det. Det anpassar sig perfekt till enheten och sitter tätt intill den. På de ställen där portarna eller linsen sitter har hål med samma form och storlek skurits ut. Det betyder att du inte behöver ta bort fodralet för att ta foton, spela in videor och ladda.

Estetiskt utseende

Svart färg är universell och ser bra ut med alla nyanser. Med den här färgen passar fodralet perfekt med moderna enhetsmodeller. Dessutom är det tillverkat av solid plast, så det finns ingen risk att det går sönder eller blir smutsigt för snabbt.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608151368

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Soft Case Flexible gel case cover for iPhone 14 Pro Max black

Pris

119 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 461 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?