Beskrivning

Den kommer från befintlig webbshop men säljs här som begagnad då förpackningen öppnats.

Nypris: 325kr

Passa på att få en extremt bra produkt till ett fantastiskt pris!

Ge din Samsung Galaxy S20 Ultra det ultimata skyddet med Samsungs officiella LED View Cover Case - Polyuretan, repbeständig och i elegant svart design.

? Slankt och elegant: Det extra tunna fodralet skyddar mot repor och stötar samtidigt som det ger ett bekvämt och säkert grepp.

? Anpassade tillbehör: Originalfodralet är skräddarsytt för Samsung-smartphones och deras applikationer för optimalt skydd, komfort och design. Den smarta LED View Cover lyser upp med tydliga aviseringsikoner, vilket gör det lätt att se vem som ringer eller skapa egna symboler med den inbyggda redigeringsappen.

? Praktisk förvaring: Inuti fodralet finns en ficka för betal- eller månadskort, så att du alltid har det viktigaste nära till hands.

? Designat för Galaxy S20 Ultra: Specifikt utformat för din Galaxy S20 Ultra för att säkerställa en perfekt passform och enkel åtkomst till alla portar och knappar.

Skydda din Galaxy S20 Ultra med stil och funktionalitet med Samsungs officiella LED View Cover Case! Kompatibel endast med Galaxy S20 Ultra.

Objektsnr 631067005

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 11:21

Samsung Cover LED-display för Samsung Galaxy S20 Ultra Svart NG988PBE

Pris

95 kr

JollyMobile

Marieholm, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

222 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?