Beskrivning

Dux Ducis Skin Pro skyddar inte bara din telefon, utan gör även ditt liv enklare tack vare dess unika design. Med detta bekväma klafffodral kan du njuta av högsta skyddsnivå samtidigt som du betonar din eleganta stil.

De viktigaste fördelarna med Dux Ducis Skin Pro-fodralet:
  • Det kommer att stå emot även långvarig användning - tillverkades av högsta kvalitet syntetiskt PU-läder och flexibelt TPU, vilket kombinerar hållbarhet med elegans
  • Det kommer att se till att du alltid har viktiga dokument till hands - Klaffen innehåller en praktisk ficka för ett kreditkort eller dokument
  • Det ser till att din telefon förblir intakt - skyddar den mot olika hot, från repor och smuts till fettfläckar och stötar
  • Bekvämt att titta på videor och foton - klaffen kan enkelt omvandlas till ett ställ
Specifikation:
  • Märke: Dux Ducis
  • Serie: Dux Ducis Skin Pro
  • Material: PU, TPU
  • Kompatibilitet: Samsung S24 Ultra
  • Ytterligare funktioner: kortficka, ställfunktion
Komforten ligger i detaljernaDen silkeslena texturen och klaffen är bara några av de praktiska funktionerna som gör detta fodral så unikt. Högkvalitativt PU-läder och transparent TPU-baksida kombinerar stil och hållbarhet.

Bekymmersfri åtkomst till din telefon och dokument
Dux Ducis Skin Pro kommer att göra användningen av din telefon bekväm och intuitiv. Fodralet ger enkel åtkomst till knappar, portar och högtalare, och har också en ficka för dokument. Så du kan alltid ha ditt betalkort eller ID-kort med dig.

Det kommer att effektivt skydda din telefon
Repor, smuts, fettfläckar, sprickor... Du kommer inte att vara rädd för några faror. Dux Ducis Skin Pro-fodralet kommer att ge lämplig skyddsnivå.

Komfort och praktiskhet
Den hopfällbara klaffen skyddar inte bara skärmen, utan kan också enkelt omvandlas till ett ställ. Det gör att du bekvämt kan titta på filmer, inspelade videor eller foton.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 632765619

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dux Ducis Skin Pro Flip Skal Samsung Galaxy S24 Ultra - Blå

Pris

149 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 491 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?