Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna mini precisionsbordssåg har en uppgraderad motor som ger sju nivåer av hastighetsjustering för att manövrera maskinen. Precisionen och kraftfulla kapskivan säkerställer också att ditt arbete kan utföras smidigare.

Produktens utseende och struktur har förbättrats, och den är mer bärbar och säkrare. Du kan använda den för gravering, slipning, polering och mer.

-Vinkelskärning

-Uppgradera motor

- Exakta proportioner

- Bärbarhet och praktisk

Huvuddrag:

- flera funktioner,
Den mångsidiga bordssågen är mångsidig och kan användas för metallkapning, för mjuka metallmaterial som aluminium, för skärning av lövträ, plastkapning och mer.

- justerbar minibordssåg,
En liten bordssåg är utrustad för vinkelkapning. Den kan skära ut 0-90 graders vinkel efter behag. Noggrann och variabel drift säkerställer kvaliteten på din produktion.

- Super Power Saw,
Med uppgraderad motor och låg ljudstörning, utrustad med 7-nivås hastighetsjustering. Som ett resultat har den mer kraft och ett maximalt skärdjup på 1,3"/33 mm.

- vågar med hög precision,
0,12"/3 mm stålramen och paneldesignen i aluminiumlegering är hållbar och kommer inte att deformeras, vilket säkerställer planhet och högkvalitativ skärning.

- driftsäkerhet,
Den genomskinliga baffeln uppfyller skärsäkerheten och undviker halka, vibrationer och skärolyckor. Oroa dig inte för att skada dina händer. säker att använda.

-Kompakt storlek och enkel montering,
Minibordssågen är kompakt i storleken. Därför är den lätt att bära och förvara, perfekt för gör-det-själv-modelltillverkare. Dessutom kan den snygga installatören göra dina händer lättare och spara utrymme i ditt hem.

Produktspecifikationer:

Material: metall + elektroniska komponenter

Märkeffekt: 96W

Strömadapter: 100-240V

Hörnskärningsfunktion: 0-90°

Maximalt skärdjup: 1,3"/33mm

7-stegs hastighetsreglering: Ja

Motorhastighet: 10000 rpm

Utgående hastighet: 4000 rpm

Chuckens räckvidd: 0,05-0,39"/1,5-10 mm

Bladdiameter: 4,3"/110 mm

Antal blad: 2

Vikt: 8,15 lbs/3,7 kg

Produktmått: 240x220x100 mm

Paket innehåll:

1 x bordssåg

2 x sågblad

1x adapter

1 x Torx-skruvmejsel

1 x sexkantnyckel

1 x liten borste

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Mångfald av funktioner: Denna minibordsåg är mångsidig och kan användas för skärning av små träpinnar, akrylskärning, skärning av aluminiumlegering, skärning av modellmaterial, skärning av plast, etc. Lämplig för DIY-hantverksverkstad, kreativ forskning och utveckling.

-Vinkelskärning: Det finns 0-90 graders skärning för att hjälpa dig att arbeta mer bekvämt. Denna maskin använder akrylbaffel, som inte blockerar siktlinjen och säkerställer enkel användning under säkra förhållanden.

-Uppgraderad motor: Den lilla bordssågen är utrustad med en nivå 7-strömadapter, som fungerar mer effektivt. Sju växlar kan ändras efter dina behov för att möta dina olika skärhastigheter.

- Exakt skala: Mini precisionsbordsågen antar stålramstruktur, som är av hög kvalitet och mer hållbar. Maximalt skärdjup är 1,3"/33mm. Exakta snitt säkerställer ingen blekning och uppfyller dina höga krav.

-Bärbarhet och användbarhet: Denna 3" hobbybordssåg är kompakt och väger 8,15 lbs/3,7 kg, vilket gör den lätt att transportera och förvara. Installationsprocessen är enkel och snabb, mycket praktisk. Du behöver inte oroa dig för hemmabruk eller portabilitet.

Objektsnr 630242407

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 23:18

96W 10000RPM elektrisk mångsidig justerbar minibordssåg med högprecisionsskala

Pris

1 795 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?