Beskrivning

Förvara och organisera Black Decker 36V batterier med vårt hållare. Tillverkade i hållbar ABS-plast med 3D-utskrift och optimerade för montering med 4,2mm skruvar. Passar standard 12mm system, anpassningsbara för 9mm hål med separat plugg.

Tekniska egenskaper:
Material: Slitstark ABS-plast
  • Kompatibilitet: Black Decker 36V batterier
  • Montering: Två skruvar, optimerad för 4.2mm platt huvudskruvar
  • C/C mått: 34-38mm; alternativt c/c 12mm, pluggar för 9mm kvadratiska hål
  • Färg: Gul
  • Hållbarhet: Långvarig, överlägsen motståndskraft mot mekanisk påverkan
  • Användningsområde: Lämplig för arbetsplatsen, fordon och montering under hyllor

Uppgradera din arbetsmiljö med vårt högpresterande 2-pack batterihållare, skräddarsydda för Black Decker 36V batterier. Dessa hållare är utformade för optimal effektivitet och tillgänglighet, så att du aldrig står utan laddade batterier. Designade för att snabbt kunna monteras med två skruvar, dessa hållare är ett utmärkt komplement till din verktygstavla. De är kompatibla med standardiserade 12mm system, men kan också säkras på verktygstavlor med 9mm kvadratiska hål (c/c-måttet 34-38mm) genom att använda våra specialdesignade pluggar som säljs separat, vilka fungerar som ankare i tavlan.

Hållarna är producerade från slitstark ABS-plast via avancerad 3D-utskriftsteknik, vilket säkerställer att de tål de tuffaste förhållandena och har en mycket lång livslängd. Inte bara användbara i verkstaden, de är även perfekta för att hålla ordning i ditt arbetsfordon. Hållarnas design gör att batterierna klickas fast och är säkrade under färd, vilket är essentiellt för den professionella hantverkaren eller DIY-entusiasten som prioriterar ordning, funktion och stil.

Hållarna är dessutom optimerade för montering under vilken hylla som helst, vilket bidrar till flexibilitet och ytterligare platsbesparing. De är anpassade för användning med 4.2mm monteringsskruv (platt huvudskruvar) för enkel och säker installation. Transformera din arbetsplats till en veritabel bastion av produktivitet och struktur med dessa mångsidiga batterihållare. Observera att våra pluggar för 9mm kvadratiska hål och monteringsskruvarna säljs separat.

Objektsnr 631161636

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 13:29

Batterihållare till Black Decker 36V (passar till vägg, hylla, verktygstavla)

Utropspris

|0 Bud

27 kr

Slutar om

evch

Killeberg, Sverige

evch

Verifierad

30 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?