Beskrivning

Säljer mitt Oculus/Meta Quest 2 VR-headset tillsammans med ett urval av premiumtillbehör, då jag tänkte köpa nytt. Paketet jag erbjuder är perfekt för den som vill dyka in i virtuell verklighet utan kompromisser – alltihop är i bra skick och redo för nya äventyr.

I paketet ingår inte bara själva Quest 2-headsetet med 64gb och originaltillbehör, utan också en Elite Strap med inbyggt batteri. Denna strap förlänger inte bara speltiden avsevärt utan förbättrar också komforten. För ännu större komfort inkluderar paketet extra grepp till kontrollerna, vilket gör varje rörelse mer intuitiv och behaglig.

Självklart kommer allting väl förpackat i originalkartongen, och kvitto finns tillgängligt för den som uppskattar tryggheten det ger. Allt är i gott skick, enda skavanken är att skärmen har en pytteliten grå fläck på sig, men inget som påverkar funktionaliteten.

Om du är intresserad av att utforska allt vad virtuell verklighet har att erbjuda till ett fördelaktigt pris, tveka inte att kontakta mig för mer information och bilder. Detta är din chans att äga ett toppskick VR-system med alla tillbehör du behöver för en oöverträffad upplevelse!

Objektsnr 628337744

Visningar 238

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 19:53

Meta/Oculus Quest 2 - komplett VR-kit

Såld för

2 200 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

emileber

Lund, Sverige

emileber

Verifierad

43 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?