Beskrivning

Meta Quest 3 VR bärbart headset 128 GB

Skick:
Kundretur, minimala spår av användning.
Nypris:
6999kr
Garanti:
6 månader

Gå in i din virtuella favoritvärld med Meta Quest 3 VR bärbara headset. Headsetet har designats om så att det är mer slimmat och mycket bekvämare. Quest 3 kommer med 128 GB internminne och inbyggda högtalare.

Specifikation:


Fristående VR-headset
Inbyggda högtalare
Touch Plus-kontroller

Fantastisk upplevelse

Meta är seriöst när det kommer till komfort. Och detsamma gäller hur du lyssnar på action i spelet. Headsetet har inbyggda högtalare med rumsligt ljud som gör att du kan höra ljud från alla håll.

Kristallklar bild

Meta Quest 3 ger dig fantastiska bilder som verkligen transporterar dig till den virtuella världen. Njut av livfulla färger rika på detaljer och av ett brett synfält. Den visuella kvaliteten hos kristallklar optik ger mer glädje till ditt spel. Dessutom kommer Quest 3 med 2064 x 2208 upplösning per öga.

Bekvämlighet

Meta Quest 3 kombinerar en elegant design med ergonomi i världsklass som ger dig ett riktigt bekvämt VR-headset som du kan bära under längre tid. Quest 3 är betydligt mer slimmat än sin föregångare och har en rem så att du kan justera headsetet för maximal komfort.

Världen i dina händer

Använd de intuitiva Touch Plus-kontrollerna för att navigera genom nya eller gamla favoritvärldar. Tack vare sin inre sensor kan den översätta alla rörelser till den digitala världen. Styrenheterna kommer med avancerad TruTouch-haptik som gör dina virtuella interaktioner nästan verkliga.

Spel och appar

Använd Oculus-appen och upptäck de senaste VR-spelen, appen och mer även när du inte är i virtuell verklighet. Det hjälper dig att konfigurera och anpassa din enhet snabbt, enkelt och problemfritt. Quest 3 är helt kompatibel med Quest 2-appar och spel.

Batteri

Med 2,2 timmars batteritid kan du fördjupa dig i den digitala världen utan avbrott. När du behöver påfyllning är det bara att ansluta enheten till 18 W-laddaren eller slå på batterisparläget.

Objektnr 631697258

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 09:28

Meta Quest 3 VR bärbart headset 128 GB

Pris

5 799 kr
Annonsen är avslutad

Greenhome_AB

Värnamo, Sverige

5.0

Greenhome_AB

Företag

Toppsäljare

792 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?