Beskrivning

Valve Base Station 2.0 kompatibel med alla VR headsets som stöder Lighthouse / base station SteamVR tracking såsom Valve Index, HTC Vive, HTC Vive Pro, Bigscreen Beyond med flera.

Observera: Jag har flera helt nya Valve Base Station 2.0 Lighthouse enheter ute på separata auktioner här på Tradera. Tog endast bilder på en av dessa för alla auktioner, pga lathet. Behöver du två stycken eller fler så buda gärna på övriga annonserna, så samfraktar jag (80kr i frakt för 1 base station och 118kr i frakt för 2 base stations, 3st för 132kr i frakt och så vidare via PostNord "Skicka Lätt" paket). Avhämtning fungerar också.

Dessa är sprillans nya Valve Base Stations 2.0, aldrig använda och därmed helt nya. Köptes bulk i ett större parti för ett VR projekt som aldrig blev av, sen vart de liggandes oöppnade och bortglömda. Har tyvärr inget kvitto.

Förpackningen är original fast paketerat som bulk, alltså ingen färgglad retail-box. Skyddsplasten sitter kvar på framsidan av varje base station och tillbehören är helt oanvända/ouppackade. Varje enhet har endast packats upp precis innan auktion, enheterna har kopplats in i 5 till 10 minuter och testats med ett Valve Index VR headset för att säkerhetsställa att de fungerar 100%, vilket de också gör. Medföljande kabelt och EU-adaptern samt väggfästet är aldrig uppackat och helt oanvänt.

Det som ingår:
1st Valve Base Station 2.0, helt ny
1st original kabel, inplastad och aldrig använd
1st EU adapter, aldrig använd
1st väggfäste med tillhörande skruvar och plugg, aldrig använd
2st Manualer

Skickas spårbart och försäkrat med PostNord. Skickas inom 3 dagar efter avslutad auktion, efter att betalning kommit in. Skyddad i originalförpackning med stöt-skydd (se bilderna).

Finns även att hämta i Södertälje om så önskas.
Vid avhämtning gäller betalning endast i förskott.

Objektnr 631984587

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 17:42

Valve Base Station 2.0 för VR headset. HELT NYTT! Endast öppnad och testad

Slutpris

|

999 kr

Auktionen är avslutad

Sena666 vann auktionen

MrMartino

Södertälje, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

183 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?