Beskrivning

Ny och oanvänd. (Bilderna är tagna på min egen)

Rek. pris 10 000:-

För mer information, bilder och videos:

https://hti-instrument.com/products/ht-h8-thermal-imager

Mät temperaturer och värmeintervall inomhus och utomhus med en avancerad Hti-Xintai termisk kamera designad med förbättrad färgklarhet och precision, varför inte använda den vid jakt eller leta upp värmeläckage?

Termisk avbildning ger oss viktiga data som påverkar våra hem, företag, industriella tjänster. Och oavsett om det är vanliga värme- och luftproblem i ditt hus eller upptäcka problem i realtid med ett elektriskt elnät, kan vi känna till dessa intervall i realtid hjälpa oss att skydda egendom, människor och den naturliga miljön.

HT-H8 bildkameror kan hjälpa dig att identifiera värmeförlust, övervaka förändringar eller fluktuationer i mönster och hjälpa till att förhindra problem eller fel innan de inträffar. Ett enkelt mus- och klicksystem med flera färgpaletter som ger dig djupgående temperaturinformation i realtid, vårt moderna detektionssystem är säkert, enkelt och tillverkat för snabb och kontaktfri upptäckt.

Produktdetaljer:
Full-View 3,5" TFT-skärm
Bekväm touch-knappsats
Handhållet, handtag som är lätt att greppa
Expansiv färgpalett
Manuell och automatiskt fokusjustering
LCD-upplösning: 640 x 480
Inbyggt uppladdningsbart batteri (upp till 4 timmars drifttid)
Micro USB 2.0 laddningsport och dataöverföringsport

Funktioner och detaljer:
Infraröd termisk bildkamera – denna IR-kamera har en 3,5 tums full-view TFT-skärm som ger högupplöst färgklarhet med maximala och minsta temperaturområden, nuvarande emissivitet och andra viktiga och mätbara termiska data.
Urvalsnyckel för snabbåtkomst – allt-i-ett-designen har ett lättgreppat handtag och ett nyckeloperativsystem strax under skärmen för att hjälpa dig att fånga bilder, välja färgpaletter, mäta temperaturintervallkonvertering och hantera fångade bilder.
Bostads- och industriell användning – med en mätnoggrannhet på ±3% kan detta termiska avbildningspistol användas i en mängd olika applikationer inklusive HVAC-värme och luft, allmänna elektrikerarbete, vädermätningar, vetenskap och jordbruk med mera.
Överlägsen färgklarhet och noggrannhet – HT-serien Hti-termisk bildkamera låter dig snabbt växla mellan regnbåge, järnoxröd, kall färg, vit värme och svart värme för att ge dig mer exakt data och termisk information.
Högupplöst bildupplösning

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 630607572

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 21:08

NY Ir Värmekamera Högupplöst WiFi 8GB Fokus Termisk Kamera Jakt Värme

Pris

5 500 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?