Beskrivning

Produktbeskrivning:

500gx0,01g laboratorieanalysvåg.

Med en läsbarhet på 0,01 gram och en maximal vägningskapacitet på 500 gram, ger denna laboratorievågsvåg mycket exakta och exakta vägningsresultat.

Denna digitala laboratorievåg har flera funktioner och en tydlig kontrollpanel för användarvänlig och enkel användning. Skalet är tillverkat av ABS-material vilket gör vågen stark och solid.Denna elektroniska analytiska våg används flitigt i laboratorier, universitet, industrier m.m.

-0,01g precisionsmätning

- Olika användbara funktioner

-Rostfritt stål och ABS-material

- Tydlig LCD-skärm

Huvuddrag:

- vägning med hög precision,
Den analytiska vågen är utrustad med en känslig sensor; den kan realisera högprecisionsvägning och noggrannheten kan nå 0,01g; den är lämplig för olika tillfällen och den maximala vägningskapaciteten är 500g.

- Flera praktiska funktioner,
Stöd din vägningsprocess med användbara funktioner: 13 enhetsomvandlingar, tara/noll, räkning, kalibrering och mer, lägg till extra funktionalitet för många olika applikationer.

- Högkvalitativt stål och ABS-material,
Den har en stor 5" x 5" vågskål, konstruerad av rostfritt stål, den rostar inte eller slits. Skalet är tillverkat av högkvalitativt ABS-material, vilket är starkt och hållbart.

- Noggrann och tydlig display,
Denna laboratorievåg har en stor LCD-skärm som tydligt visar resultat. Dessutom ger den bakgrundsbelysta displayen utmärkt läsbarhet på svagt upplysta platser.

- Stabil och exakt mätning,
Analytiska laboratorievågar kan nivelleras genom att justera fötterna och utjämna bubblorna. Om det finns ett problem med den digitala vågen visar vågen en felkod på skärmen för att snabbt lokalisera felet. Dessutom stöder den två strömförsörjningsmetoder: nätsladd och strömbank.

-Brett användningsområde,
Denna vetenskapliga våg används ofta inom universitet, företag, industrier, juvelerare, akademisk forskning och andra professionella användningsområden.

Produktspecifikationer:

Spänning: 220V

Material: Rostfritt stål och ABS

Max kapacitet: 500 gram

Läsbarhet: 0,01g

Repeterbarhet: ±0,03g/±0,02g

Linjärt fel: ±0,03g/±0,02g

Kvadratfel: ±0,05g/±0,03g

Funktioner: enhetsomvandling, tara/noll, räkning, kalibrering

Enheter: g, ct, oz, ozt, N, lb, dr, GN, dwt, %, tlT, T, TAR

Display: LCD-bakgrundsbelyst skärm

Stabiliseringstid: = 3 sekunder

Driftstemperatur: 41°F-104°F / 5°C-40°C

Pannmått: 5" x 5" / 12,8 x 12,8 cm

Skalmått: 9,1" x 7,1" x 2,4" / 23 x 18 x 6 cm

Vikt: 4,4 lbs/2 kg

Paket innehåll:

1 x laboratorieanalysvåg

1 x nätsladd

kalibreringsvikt

Funktioner och detaljer:

-0,01g Precisionsmätning: Med en kapacitet på 500g och 0,01g läsbarhet kan denna analytiska våg uppfylla de flesta av dina analytiska vägningsbehov. Den uppgraderade högkänsliga sensorn ger exakta och exakta resultat, vilket gör ditt arbetsflöde mer effektivt och tillförlitligt.

-En mängd praktiska funktioner: inklusive en mängd praktiska funktioner: enhetsomvandling, tara/noll, räkning, kalibrering, etc. Denna laboratorievåg stöder 13 enhetsomvandlingar: g, ct, oz, ozt, N, lb, dr, GN, dwt, %, tlT, T, tjära. Förenklar vägningsarbetsflödet avsevärt.

-Rostfritt stål och ABS-material: Denna analytiska laboratorievåg har en stor vågskål av rostfritt stål (5" x 5") som kan mäta många typer av föremål: delar, smycken, örter, laboratorieprover och mer. Denna digitala våg har ett ABS-hus som är både hållbart och robust.

-Klar LCD-skärm: Den ljusa och tydliga bakgrundsbelysta displayen gör det lätt att läsa vägningsresultat. Displayen är bakgrundsbelyst för att visa resultat tydligt även i svagt ljus. Dessutom kommer den med fyra justerbara fötter och en flaska; du kan justera och nivellera din vetenskapliga våg för exakta vägningsresultat.

- Bred applikation: Denna elektroniska analytiska våg används vanligtvis för att mäta vikten av föremål i flera enheter, ofta används i laboratorier, universitet, företag, industrier, juvelerare, etc.

Objektsnr 630793857

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 22:50

500g Kapacitet 0,01g Noggrannhet Laboratorieanalytisk digital våg med 13 enhetet

Pris

1 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?