Beskrivning

Produktbeskrivning:

230W flexibel axelslip, kraftfull motor & 3-käfts chuck & elastiskt stålaxel.

Denna flexibla axelslip kommer med en komplett tillbehörssats för en mängd slipning, slipning, putsning, gradning och rengöring.

Den använder kraftfull kopparmotor, högprecisionschuck och pedal med variabel hastighet, som är lämplig för olika bearbetningsplatser och material, såsom metall, trä, sten, smycken, etc.

-Ren kopparmotor

- Flexibelt skaft med hög precision

- CVT-pedaler

-Multifunktionella tillbehör

Huvuddrag:

-230W kraftfull motor,
Den kraftfulla motorn roterar borren med hög hastighet, och graveringsmaskinen med elektrisk upphängningsslip har hög koncentricitet. Dessutom förhindrar kylventiler att maskinen överhettas. Externa kolborstportar gör det enkelt att byta ut slitna kolborstar.

- trekäftschuck,
Det roterande skärverktygets trekäftiga chuck förbättrar dess mångsidighet och är kompatibel med tillbehör med skaftstorlekar upp till 0,3-4 mm. Dessutom rymmer den en mängd olika tillbehör för olika bearbetningsjobb.

- Premium gummiskaft,
Det mjuka skaftet är tillverkat av uppgraderat gummi och innerstål, som har hög hållfasthet, värmebeständighet och seghet. Dessutom gör smyckeskvarnen den hängande designen enkel att använda i din bakgård, garage eller verkstad.

- ABS steglösa pedaler,
Pedalerna är tillverkade av högkvalitativ ABS-plast och hållbar solid-state elektronik. Dessutom kan du justera den konstanta hastigheten och rotationshastigheten genom skruven på pedalen, och hastigheten ändras automatiskt och smidigt, vilket gör att du kan arbeta snabbare och bekvämare.

- kompletta tillbehör,
Den flexibla axelslipsatsen erbjuder en mängd olika tillbehör för roterande verktyg för slipning, slipning, polering och rengöring. De kommer att avsevärt förbättra din arbetseffektivitet och möta dina olika behov.

-Brett utbud av applikationer,
Detta roterande graveringsverktyg är perfekt för både proffs och smyckentusiaster. Den är perfekt för gravering, polering, borrning, polering, slipning, skärning, rengöring, finish, lägga till textur och nå små utrymmen och ömtåliga områden.

Produktspecifikationer:

Effekt: 230W

Hastighet: 18000 rpm

Spänning: 110-220V

Chucktyp: trekäftschuck

Chuckens räckvidd: 0,012-0,16"/0,3-4 mm

Skaftlängd: 39,4"/100cm

Fotstödsmått: 4,5 x 7,1 tum / 115 x 180 mm

Slipmaskinens mått: 3,5 x 5,7 tum / 90 x 145 mm

Nettovikt: 6,5 lbs/2,95 kg

Paket innehåll:

1 x flexibel axelslipmaskin

1 x flexibelt skaft

1 x fotpedal

1 förpackning polermaterial

Funktioner och detaljer:

-All kopparmotor: 230W ren kopparmotor ger 18000 varv/minut för den flexibla axelslipen. Den har hög stabilitet och lågt ljud för känsligt arbete. Dessutom har den värmeavledningshål för att förhindra att maskinen överhettas och brinner, vilket förlänger dess livslängd.

- Flexibel axel med hög precision: Det flexibla axelrotationsverktyget har en trekäftschuck med hög precision med högre kompatibilitet och stark klämkraft. Dessutom har det flexibla gummiskaftet på 100 cm bra expansion för exakt anslutning.

- Steglös hastighetsjusteringsfotpedal: ABS-fotpedal i plast för flexibel axelupphängningsslip är säkrare än vanligt material. Det förhindrar snabb värmeutveckling och överföring. Dessutom finns det en skruv på pedalen, som kan användas för att justera konstant hastighet och rotationshastighet.

- Flerfunktionstillbehör: Denna flexibla axelslip kommer med många tillbehör för skärning, borrning, polering, gradning och mer. Trådborstar, slipstenar, sandpappersskivor, dorn, sandset, förvaringslådor, chucknycklar och skiftnycklar kan alla möta dina olika behov.

- Flera användningsscenarier: Detta flexibla axelroterande verktyg är ett professionellt verktyg för efterbehandling, polering, lägga till textur och nå små utrymmen och ömtåliga områden. Lämplig för olika bearbetningsplatser och material, såsom metall, trä, sten, smycken, etc.

Objektsnr 630650493

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:27

230W flexibel axelslipmaskin med steglös pedal,4mm 3-käftschuck,bred applikation

Pris

1 385 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?