Beskrivning

Helt nytt och oanvänt!
Snabb och smidig frakt

Små Svetsmärken: Jämfört med andra produkter är tjockleken på enkelsidig svetsning för vår punktsvetsare 0.6+1.2 mm, vilket resulterar i små svetsmärken med hög styrka. Bakre metallbeläggning eller lackyta skadas inte.

2 Huvudsakliga Svetspistoler: Utrustad med 2 svetspistoler kan du utföra två olika funktioner (växla mellan puller-funktionen och svetsfunktionen), vilket minskar tiden och energin för att växla mellan svetspistolerna och förbättrar arbets effektiviteten.

Effektiv Kylsystem: Hål på sidan möjliggör snabb värmeavledning utan fläkt, vilket gör att punktupptagaren inte blir för lätt att bränna och ger hög effektivitet med snabb värmeavledning under arbetet. Dessutom har den en automatisk överhettningsskyddsfunktion för att förhindra överhettning.

7 Lägen för Val: 7 svetslägen att välja mellan; flera svetsströmsnivåer att justera; funktioner och ström visas på den digitala panelen. Du kan när som helst växla mellan automatiskt och manuellt, enkel drift och tidsbesparande.

Användbara Tillbehör Ingår: Denna punktsvets har kompletta tillbehör som förvaras i en verktygslåda för att lösa alla vanliga buckproblem på fordon med flera svetslägen. Dessutom gör den kompakta kroppens form och det bekväma handtaget den bärbar.

Objektsnr 628263329

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 20:24

Punktsvetsare, Punktsvets med tillbehör, Helt nytt

Pris

3 999 kr
Annonsen är avslutad

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verifierad

Toppsäljare

376 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?