Beskrivning

Produktbeskrivning:

Ø16-32 mm hydraulisk presstång,

Hydraulisk presstång på 8 ton, supertålig, mångsidig hydraulisk pressverktyg av handelskvalitet.

Denna professionella hydrauliska pumppresstång används för att pressa PPR, PEX, PB, PE, PAP och flerskiktsrör för 16 mm, 20 mm, 25 mm och 32 mm rör.

- Kvalitetsmaterial och övergripande

-Hydraulisk pressning ø16-32 mm

- Ergonomiskt handtag

-Lätt att använda

Huvuddrag:

- integrerat hydraulsystem,
Denna hydrauliska pressverktygssats har en standard hydraulpump med ett 360° vridbart huvud som ger 6 ton kompressionskraft. Enkelt att krympa rör, vilket sparar tid och ansträngning. Den är lätt och kompakt.

- Utmärkt crimpning,
Hydraulisk presstång är gjord av högkvalitativt 40CR-stål, stansningssmideprocess, pulverlackering. Enkel 2-handsmanövrering, säker krympning på några sekunder, perfekt för rörkopplingar.

- Avtagbar form,
Rörklämmor levereras med 4 utbytbara käftar i olika storlekar (16 mm, 20 mm, 25 mm, 32 mm) för de flesta rörpressningsjobb. Huvudet är lätt att öppna och käftarna kan enkelt bytas.

- Gummerat handtag,
Förtjockat gummihandtag ökar friktionen, vilket ger dig en bekväm och halkfri upplevelse, lämplig för långvarig användning. Enkel drift och energibesparing.

- Manuell kolvventil,
Detta pex-rörpressverktyg har en hydraulisk cylinder för bra tätning och inga läckor. Trycket styrs av en speciell övertrycksventil.

- flera användningsområden,
Pipe Crimper Connector Tool är lämplig för fastspänning av PPR, PEX, PB, PE, PAP rör och flerskiktsrör. Det är ett arbetsbesparande verktyg som används vid VVS-arbete.

Produktspecifikationer:

Rörstorlek: 0,63-1,26"/16-32mm

Tryck: 8 ton

Typ TH: 0,63"/0,79"/0,98"/1,26"

Huvud: 360° roterande huvud

Paket innehåll:

1 X Hydraulisk klämma

4 X dör

Funktioner och detaljer:

- PREMIUMMATERIAL OCH ETT DEL: Hydrauliska rörpressar är gjorda av 40CR stål, stansade och smidda och pulverlackerade. Det är ett allt-i-ett hydrauliskt linpressverktyg med en standardhandhydraulpump.

-Hydraulisk crimpning Ø16-32 MM: Med utmärkt utförande och hydraulisk crimpningsprestanda ger den 8 ton kompressionskraft med mindre ansträngning. Perfekt för rörkopplingar, den kan krympa rör på några sekunder, lämplig för 16 mm, 20 mm, 25 mm, 32 mm rör.

-Ergonomiskt handtag: Förtjockat, halkfritt och isolerat handtag ger dig en bekväm och säker användningsupplevelse, lämplig för långvarig användning. Det är mycket enklare än att använda ett par manuella crimpers, vilket ger en mer bekväm och säker pressoperation.

-Lätt att använda: Denna rörpressningsmaskin är utrustad med en förtjockad hydraulpump. Bra tätning, inget oljeläckage. Utrustad med säkerhetsventil kommer trycket automatiskt att släppa när trycket når gränsen.

- Brett användningsområde: Crimptången är lämplig för att pressa PPR-, PEX-, PB-, PE-, PAP-rör och flerskiktsrör. De används i stor utsträckning av många användare över hela världen.

Objektsnr 630650489

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:27

allt-i-1 hydraulisk rörpresstång med 4 käftar,16-32 mm,8 ton,360° vridbart huvud

Pris

1 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?