Beskrivning

En USB-A-kabel med 2 st USB-hankontakter på ena sidan och en USB-A-honkontakt på den andra. Kan exempelvis användas för att kombinera två laddare för att ge mer ström till en USB-enhet.

Ena USB-hankontakten kan överföra data, den andra överför bara ström.

Skick

Bra helt skick, knappt använd - endast provkörd kort stund, funkade bra.

Mått

30,5 cm lång, väger 22g.

OBS! Har bara 100 auktioner per månad och nyttjar oftast alla omgående. Får varan inga bud kan nästa auktionering av den komma att ske först i början av nästa månad. Passa därför på nu om du inte vill vänta.

Köpvillkor: Bud är bindande. Säljer som privatperson i befintligt skick. Funktionsgaranti samt ångerrätt ges ej, köpt är köpt. Ansvarar ej och ersättning medges ej för faktafel i annonsen, skador och defekter på varan och skadade eller bortkomna försändelser. Ej hämtade objekt är avslutad affär 30 dagar från auktionsslut och kan säljas igen, inbetald summa återbetalas då ej. Brev och paket sänds inom en vecka. Förbehåller mig rätten att växla fraktalternativ, samma fraktpris gäller.

Nybörjare på Tradera? Medlemskapet är gratis. Köpare inom Sverige betalar bara vinnande budet/Köp nu-priset och frakt. Vinner man inte betalar man inget. Tryck på Bli medlem/figuren uppe till höger och välj Bli medlem och kom igång direkt.

Objektsnr 631364310

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 21:32

Laddningskabel USB-Y-kabel USB-A 2x hane-hona 30,5cm 0,3m svart kabel sladd

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Slutar om

dotpointer

Nyköping, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 421 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?