Beskrivning

Produktbeskrivning:

Extern bastuaggregatstyrning, känslig styrning & väggmonterad design & långtidsanvändning.

En högkvalitativ digital extern bastukontroll med en 9,8 fot temperatursensor för enkel användning. Med hjälp av denna styrenhet kommer du slumpmässigt att ställa in uppvärmningstiden och temperaturen efter dina behov.

- Utmärkt bastukontroll

-Tid och temperatur kan justeras

- temperatursensor

-3-9 KW värmare och installation

Huvuddrag:

- enkel hantering,
Designad med en visuell skärm och knappar för att effektivt använda den externa bastuaggregatets styrenhet. Användning av frontpanelen säkerställer snabba justeringar.

- justerbar tid och temperatur,
Bastuaggregatets styrenhet ger dig 2 lägen. Temperaturen kan justeras för olika uppvärmningstider för att skapa en varm bastu.

-9,8 fot temperatursensor,
Produkten ger en värmebeständig och känslig temperatursensor för att övervaka bastun när som helst. Dessutom spelar överhettningsskydd också en säkerhetsroll.

- bred kompatibilitet,
Att välja rätt storlek bastu hjälper till att uppnå den perfekta värmeeffekten. Produkten är kompatibel med 3-9KW spisar.

- monterad på väggen,
Den externa termostaten har en väggmonterad design som går snabbt att ställa in, vilket sparar arbete, tid och utrymme.

-Brett utbud av applikationer,
Högteknologisk bastukontroll, vanligen använd i kommersiella bastur och hemmabastur. Med denna produkt kommer du att njuta av en avkopplande bastuupplevelse.

Produktspecifikationer:

Arbetsspänning: 380-415V
Effekt: 3-9 kW
Gäller (bastuspis): 3-9 KW
Temperaturområde: 104-221°F/40-105°C
Ljuseffekt: Max.60W
Objektets mått (L x B x H): 9,6 x 8,3 x 3 tum / 24,4 x 21,2 x 7,8 cm
Artikelvikt: 5,1 lbs/2,3 kg

Paket innehåll:

1 x bastukontroll
1 x temperaturgivare
1 x Användarmanual
1 x monteringssats

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt bastukontroll: Arbetsspänning: 380-415 V; Stödljuseffekt: Max.60W. Denna externa bastuaggregatskontroller är gjord av högteknologisk spånskiva och idealisk elektronik för exakt kontroll av bastutemperaturintervallet från 104 till 221 °F (40-105 °C).

Obs: Välj rätt bastuaggregat och rumsutrymme för bättre temperatur.

-Tid- och temperaturjustering: Utrustad med energibesparande design ger denna smarta bastuaggregatskontroller dig 2 lägen för tidsinställning. Läge A: 4 timmars uppvärmning + 8 timmars förvärmning. Läge B: 12 ??timmar konstant temperatur. Enkel hantering via skärmen och knapparna på panelen. Du kan också slå på/stänga av rumsbelysningen genom den.

-Temperatursensor: Denna externa kontroller inkluderar en 9,8 fot (3 m) lång känslig kopparkabel. Lämna metallsonden i din bastu så att sensorn övervakar temperaturen hela tiden. Det är bekvämt att justera värmeeffekten.

-3-9KW värmare och installation: lämplig för 3-9KW bastuvärmeugn. Denna externa temperaturregulator är säker och snabb att använda. Installera den väggmonterade bastukontrollen utanför bastun för att garantera säkerheten. Överhettningsskydd: När temperaturen når det inställda värdet kommer regulatorn automatiskt att stängas av.

-Brett användningsscenarion: Denna digitala displaykontroller är ett utmärkt val för användning med bastuaggregat. Perfekt för kommersiellt och hushållsbruk som spa-center, resorter och hemmabastur.

Objektsnr 629545116

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

Extern bastuvärmare kontroller, justerbar tid och temperatur,bred kompatibilitet

Pris

1 139 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?