Beskrivning

PAX Calima - en mångsidig fläkt med tre hastigheter, automatiska funktioner och möjlighet till konfiguration med mobil eller surfplatta via Bluetooth. En tystgående fläkt för användning som badrumsfläkt, som frånluftsventilation eller som värmeflyttare.

Förinställd för grundventilation
Calima är vid installationen förinställd för basventilation på 30 m³/h där den går kontinuerligt med ett lågt varvtal som vid ljusförändring övergår till mellanhögt varvtal. Vid förhöjd fuktnivå aktiveras max varvtal tills dess att fukten ventilerats bort. Med den automatiska vädringsfunktionen går fläkten med jämna intervall med högsta hastighet för att vädra ut bostaden.

Konfigurera med app
Med hjälp av appen Pax Wireless kan ytterligare funktioner aktiveras, som startfördröjning, eftergångstid, boostläge, kalenderfunktion, justeringar av flöden och känslighet. Appen är kompatibel med iOS 8 och Android 4.3 eller senare med Bluetooth 4.0.

Kan monteras i tak eller på vägg
Pax Calima är en fläkt som kan monteras både på vägg eller i tak, med eller utan naturligt självdrag, i kanaler med diameter 100 mm.

230 V eller 12 V
Calima är badrumsfläkt är avsedd för 100-240 V AC men kan även drivas med 12 V DC där nätspänning saknas. Den är energisnål med en förbrukning på endast 4 W och är med sin ljudnivå på 17-20 dB(A) vid 3 m avstånd mycket tystgående. Pax Calima är utvecklad och tillverkad i Sverige.

Objektsnr 630365784

Visningar 310

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 20:53

Pax Fläkt Calima med monteringsplatta & Kallrasspjäll

Slutpris

|

1 290 kr

Auktionen är avslutad

HampusThörn vann auktionen

Fam_Pettersson

Tungelsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

271 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?