Beskrivning

Helt ny oanvänd i originalförpackning!

Innehåller:

1 vakuumförseglare
1 rulle förseglingsfolie (28 x 300 cm)
5 vakuumpåsar på storlekarna 15 x 20 cm och 20 x 30 cm
1 extern utsugningsslang
1 nätkabel

Utmärkt vakuumförseglare: Nartovs vakuumförpackare för hemmabruk är lämplig för en mängd olika scenarier och kan användas för att vakuumförsegla olika typer av kött, tillagad mat, fisk, grönsaker och frukt för högkvalitativ färskhet, vilket kan hålla maten fräsch i upp till 5 gånger längre. Med en sugkraft på upp till 80 kPa är den idealisk för att bevara livsmedel.

Inget bortkastat utrymme: Vakuumförseglaren har en liten och flexibel design. Genom att köpa mat i bulk och lagra den på rätt sätt kan du spara pengar, förhindra matavfall och skapa mer plats i ditt kylskåp. Du kan säga adjö till röriga kylskåp och frysar – det är ett oumbärligt verktyg för ditt kök.

8 i 1 för vardagliga behov: Den professionella vakuumförpackaren erbjuder 3 olika tätningslägen (torr, våt I, våt II), 2 pumpnivåer (lätt, normal), 3 tätningsmetoder (vakuum och tätning, endast vakuum, endast tätning) samt möjlighet att vakuumera burkar/flaskor med hjälp av medföljande slang. Den möter alla dina behov.

Enkel och snabb att använda: Vakuumförpackaren är enkel att öppna med en knapptryckning och alla funktioner kan styras med knapparna. En tydlig LED-display visar nedräkningen för vakuumförseglingen, vilket gör det enkelt att följa processen.

Hobbingställ och skärkniv: Förpackaren har en inbyggd skärkniv och en ansluten hobbingkniv, vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt skära förseglade påsar i olika storlekar (upp till 28 cm breda). Matförvaring blir inte längre ett problem, och du kan till och med tömma maten direkt med hjälp av förpackaren.

Objektsnr 629878635

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 21:38

NY 8-i-1 Vakuumförpackare med påsar inkluderade vakuumförseglare

Pris

299 kr

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

224 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?