Beskrivning

Översatt av

Tid til at forvandle din mousserende vandproduktion med den slanke, sorte Terra™! Denne manuelle brusendevandsmaskine kræver ingen elektricitet, og du bestemmer selv dit niveau af bobler, så det passer til din smag.

Den bedste del? Boblevandsmaskinen har "Quick Connect" cylinderinstallation, en patentanmeldt teknologi til hurtig og enkel cylinderindføring. Flaskerne er også nemme at sætte i. Ingen skruer, bare klik flasken på plads, og du er klar til at nyde en forfriskning.

Terra™ sprudlende vandmaskinen kommer med en praktisk CO2-cylinder, så du kan begynde at nyde noget boblende drikkelse med det samme. Derudover får du også en flaske, der tåler opvaskemaskine, som ikke kun er nem at rengøre, men som også har UV-beskyttelse.

SodaStream er et miljøvenligt alternativ til mousserende vand og sodavand fra butik. Én SodaStream kan spare op til 1.000 engangsplastikflasker og -dåser ved at bruge genanvendelige flasker. Du er med til at beskytte miljøet, du behøver ikke at bære tunge flasker fra butikken, og du behøver ikke tænke på opbevaring og genbrug af tomme beholdere.

Medfølger:

Sodastream maskine
2x 0,5 L flasker
1x quick connect co2 flaske med tryk (der er lidt co2 i flasken)

Kan hentes i Esbjerg eller sendes med BRING

Objektsnr 628258390

Visningar 336

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 19:48

Sodastream med 2 flasker og Co2 flaske

Pris

384 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?