Beskrivning

Säljer Adler AD 7913 svalkande luftkylare med stor vattentank
Lätt att flytta på den går på hjul, kan även bäras, Knappt använd.
Nypris 1600kr.
Köp den innan värmen kommer!
Från lyx till nödvändighet.
I dag, i ett så snabbt föränderligt klimat, upphör luftkonditionering att vara en lyx för oss och blir istället ett nödvändigt element i utrustningen för alla hem och kontor. En solig dag kan göra värmen outhärdlig i t.ex. sovrummet under sommaren. Då kan det vara värt att investera i en luftkylare för ett behagligt inomhusklimat. Om du letar efter ett snabbt och effektivt sätt att kyla luften i din omgivning, och du också vill rengöra och fukta luften, är 3-i-1 luftkylaren ADLER AD 7913 lösningen för dig.

Tre funktioner i en enhet

Professionell utrustning för att kyla en lägenhet innebär vanligtvis en enorm investering. Då är det värt att intressera sig för bärbara enheter som kan överraska oss med deras funktionalitet. Den stora fördelen med AD 7913 är att den kombinerar tre funktioner: kyla, rena och fukta luften. Det kommer att uppskattas av personer som lider av luftvägssjukdomar och allergier. När vi köper en 3 i 1 luftkylare behöver vi inte investera i tre olika maskiner och tack vare detta kommer vi också att spara mycket utrymme i hemmet. COOL-funktionen sänker temperaturen med hjälp av vattenpumpdrift, och enheten är utrustad med en vattentank med en avtappningsplugg och en vattennivåindikator (12 liter), plus två kylelement som efter kylning i frysen och placering i tanken ge sval luft. Tre fläkthastigheter gör så att du enkelt kan kontrollera temperaturen i rummet eller på kontoret.

Enkel användning

Utformningen av luftkylaren förutsätter intuitiv användning av den. Vatten fylls bekvämt på uppifrån så vi behöver inte oroa oss för problem med detta. Tack vare den låga vattenförbrukningen på cirka 1-2 liter per timme, så behöver inte påfyllning göras ofta. Den horisontella (120°) och vertikala (70°) svängningsfunktionen garanterar ökat räckvidd och jämnt luftflöde runt enheten. Anpassa enkelt och snabbt luftflödesriktningen efter behov. Enheten har en liten storlek och vikt, 4 hjul och ett bekvämt bärhandtag som gör att du snabbt och enkelt kan flytta den mellan rummen. Kontrollpanelen på enhetens ovansida underlättar snabb kontroll av luftkylarens drift. Den eleganta designen kommer att se bra ut både i sovrummet och i vardagsrummet.

Specifikationer:

Luftkylare 3i1 Funktioner: kylning / rening / luftfuktning 3 fläkthastigheter COOL-funktionen sänker temperaturen genom vattenpumpdrift. Luftflöde 342 m³ / timme.120 ° horisontell svängningsfunktion 70 ° manuell vertikal svängning. Enkel påfyllning av vatten uppifrån 2 kylelement för vattenfrysning Tvättbart nätfilter Vattenförbrukning 1-2 liter / timme Vattennivåindikator, 4 hjul. Bekvämt bärhandtag, 12L vattentank med avtappningsplugg Effekt: 65W Maximal effekt 350W Spänning 220-240V ~ 50 / 60Hz

Titta gärna på mina andra auktioner :) (har ofta mycket ute, tex dam och barn kläder, smycken, dam och barn skor och andra spännande saker )

*OBS! läs min info tack! och läs allt nedan så det inte blir några missförstånd.

*Jag samfraktar och oftast är det billigare samfrakt med schenker. Jag skickar med Schenker,DHL,Postnord.
Tar en mindre avgift för emballage, den ingår i fraktpriset som är utsatt. Har du vunnit flera auktioner av mig betalar du bara 1 emballage avgift.

*Jag skickar alltid ett mail, när paket/brev är på väg till dig. Så håll utkik efter det och kolla även din skräppost det hamnar där ibland.

*For description and information in ENGLISH, please send us a mail.

*ALL BETALINFO KOMMER I DET AUTOMATISKA MAILET SOM DU FÅR FRÅN TRADERA NÄR DU HAR VUNNIT AUKTIONEN!
**************************************
*Jag skickar efter betalning inom 3 dagar. Skickar alla avslutade auktioner samtidigt och därför kan det då ta 3 dagar innan det skickas iväg. (Oftast skickar jag dagen efter betalning)

*Får du inte mailet inom 24 timmar efter avslutad auktion, så maila mig. Kontaktuppgifter finns under din vunna auktion på Tradera.

*OBS! Kontakt sker bara via email. Swishen används EJ för kontakt .

*Obs! buda inte om du inte tänker fullgöra affären!

*Jag kan invänta lön,maila och fråga INNAN ni budar. Annars betalning inom 3 dagar.

*Jag står inte för fraktbolagens/ ev hårda hantering. eller om paketet skulle försvinna i postgången, (jag packar alltid bra) inga återköp.
*När jag har postat din auktionsvinst är det postnord eller fraktbolaget som
ansvarar att din auktionsvinst kommer fram till dig och är hel.

* Ej uthämtade paket som gått i retur till mig, skickas bara igen om du betalar för ny frakt.

*Jag försöker att beskriva å syna alla kläder så bra jag kan, men är du petig så buda INTE på mina begagnade auktioner. köper man begagnat, ska man vara medveten om att de är använda och har såklart en del spår av användning och ibland är kläderna och skorna namnade.

*Jag mäter ofta plaggen för många vill ha mått. Mått kan bli lite olika för hur folk mäter. Att säga att måtten var fel är inget giltigt skäl för retur. Jag har mätt så gott jag kunnat och jag har utsatt storleken på plagget. Jag ansvarar ej för om de är små eller stora i storleken.
Fattas storlek på plagg, finns det mått i auktionen. Skulle kläderna endå mot förmodan inte passa dig, får du sälja de vidare själv på tex tradera.

*Kopiering av våra egna foton/bilder och texter är förbjudet.

*Har ni frågor/vill ha mera bilder, maila mig gärna:-D.

Objektsnr 630502031

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 19:16

3in1 Adler AD 7913 - svalkande luftkylare med stor vattentank

Utropspris

|0 Bud

990 kr

Slutar om

kerosene

Slite, Sverige

5.0

kerosene

Verifierad

Toppsäljare

3 523 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?