Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 12-liters 5000-watts elektriska fritös med dubbla tankar har konstruktion i rostfritt stål. Den är designad för kommersiellt bruk såsom restauranger, stormarknader, snabbmatsrestauranger, snackbarer, etc. Stek dina signaturrätter till perfektion varje gång med denna kommersiella dubbla 6-liters fritös. Tillverkad av högkvalitativt kommersiellt rostfritt stål och har dubbla 2500W nedsänkningselement för snabb uppvärmning.

-12 liters kapacitet

- Distinkt kontrollområde

-Snabb uppvärmning

-Avancerad kvalitet

Huvuddrag:

- Tillräcklig kapacitet,
6L+6L kapacitet (0,2+0,2 kubikfot) är tillräckligt med utrymme för att klara olika stekuppgifter. Kan steka olika livsmedel i stora omgångar samtidigt.

- Exakt kontroll,
Varje tank styrs oberoende av varandra. Temperaturen är inställbar från 50 till 200°C. Strömlampa och värmelampa indikerar arbetsstatus. Klistermärken med rekommenderade temperaturer. för olika livsmedel.

-värms upp snabbare,
Avancerade värmerör möjliggör jämnare och snabbare uppvärmning. Inkluderar baffel för att förhindra direktkontakt mellan korg och värmerör. Minska vidhäftningen av matrester.

- Specialdesign,
Varje tank kommer med ett lock med handtag för snabb uppvärmning och skydd. Av säkerhetsskäl, stäng efter användning. Håller damm och skräp borta när den inte används.

- Utvalda material,
Maskinen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stålmaterial. Rostar inte lätt. Lätt att rengöra och deformeras inte. Snygg design och praktisk på samma gång.

-Brett utbud av applikationer,
Denna kommersiella luftfritös har tillräckligt med utrymme för att steka kyckling, pommes frites, pommes frites, fläskkotletter och mer. Perfekt för snabbmatsrestauranger, friterade kycklingställ, cateringföretag, etc.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 6L + 6L (0,2 + 0,2 kubikfot)

Maximal oljekapacitet: 5,5L + 5,5L (0,19 + 0,19 kubikfot)

Temperaturområde: 50~200°C

Material: Rostfritt stål

Max effekt: 5000W

Konstant effekt: 3400W

Tankstorlek: 240 x 300 x 153 mm

Bruttovikt: 10 kg (21,5 lbs)

Övergripande mått: 560 x 430 x 310 mm (22 tum x 17 tum x 12,2 tum)

Paket innehåll:

1 x 12 liter 5000 watt fritös med dubbla tankar

2 x stekkorgar med gummihandtag

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

-12L Kapacitet: 6L + 6L Kapacitet (0,2 + 0,2 kubikfot) Elektrisk fritös, maxeffekt 2500W + 2500W, stek stora mängder mat direkt utan krångel. Två tankar kan steka olika livsmedel samtidigt.

-Unikt kontrollområde: Denna fritös är utformad för att styras oberoende för varje bränsletank. Temperaturområde 50~200°C. "Strömlampa" och "värmelampa" indikerar maskinens arbetsstatus. Det finns ett klistermärke med rekommenderade temperaturer. För olika livsmedel, för referens.

-Snabb uppvärmning: Det uppgraderade 5-rings värmeröret värms jämnare och snabbare än 3-ringsröret. Baffeln förhindrar direktkontakt mellan korgen och värmeröret och minskar vidhäftningen av matrester. Locket kommer med ett handtag för snabb uppvärmning och skydd.

-Avancerad kvalitet: Stommen, frityrkorg, lock, värmestav och baffel är alla gjorda av rostfritt stål, hög kvalitet och kommer inte att rosta eller deformeras. Lätt att rengöra efter användning.

-Bred användning: Denna elektriska fritös har tillräckligt med utrymme för att steka kyckling, pommes frites, pommes frites, fläskkotletter och mer. Perfekt för snabbmatsrestauranger, friterade kycklingställ, cateringföretag, etc.

Objektnr 632810507

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

12L 5000W elektrisk fritös med dubbla tankar, jämnare och snabbare uppvärmning

Pris

2 159 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

173 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?