Beskrivning

Den är inte använd så mycket och är som ny
RØDE RODECaster Pro Podcast studio
Podcaststudio som innehåller alla professionella verktyg i en kompakt allt-i-ett-enhet. Den är väl lämpad både för proffs eller för dem som bara har börjat och behöver en enkel lösning.

RØDECaster Pro integrerar en mixer, ljudeffekter spelare, telefonknapp för att ta telefonsamtal, inspelare och mycket mer.
RØDECaster Pro erbjuder en intern inspelare och en mängd podsändningsvänliga funktioner och ger dig möjlighet att producera och blanda podsändningar i fluga med upp till fyra mikrofoner, musik, förinspelade segment och fjärranslutna gäster på samtal. Enheten erbjuder mix-minusfunktioner via TRRS-, Bluetooth- och USB-anslutningar som underlättar ekofria intervjuer via telefon eller appsamtal. Med smarta designfunktioner som huvudhanteringskanaler, programmerbara ljudkuddar för att starta jinglar och FX och APHEX-bearbetning som ger din röst det rika och varma ljudet hos en professionell sändare, är den här konsolen avsedd att bli en standard inom podcastproduktionen .

RØDECaster Pro är lätt att använda med ergonomiskt placerade kontroller och en stor färgskärm, och kan användas inom några minuter efter att boxen öppnats. Lägg bara till mikrofoner (som den perfekta matchade Rode PodMic), sända bomarmar, hörlurar och ett microSD-kort och du är redo att börja spela in din podcast eller börja spela live via din smartphone eller dator.

Objektsnr 628208876

Visningar 107

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 10:15

Rodecaster pro

Utropspris

|0 Bud

5 600 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?