Beskrivning

Denna annons är för två stycken Suiko ST-10, en analog japansk koto-synth.

Ena är i perfekt funktionellt skick, andra är i extremt bra kosmetiskt skick men ej i funktion. Allt funkar på den men den är sur i tonen. Använd som reserv eller kombinera till en mint.

Hur den låter: https://www.youtube.com/watch?v=Rst3C-5QHZY

Lite info:

SUIKO ST-10 är extremt sällsynt och en av de mest udda japanska elektroniska musikinstrumenten som ursprungligen skapades för japansk traditionell musik cirka 1980. På vänster sida finns ett digitalt datakassettdäck och på höger sida finns en inbyggd högtalare. Den har en inbyggd tvåvägs tidig digital sekvenserare, digital datakassett och internminne. SUIKO ST-10 är en av de mest udda designmodellerna från SUIKO-serien.

ST-10 är en monofonisk synth och har 2 rader med vita fyrkantiga knappklaviaturer. Dessa klaviaturer är speciellt utformade för att spela glissando lätt som koto (japansk harpa). Främre raden av klaviaturet är i pentatonisk skala "japansk skala". Tre ljud är valbara, shakuhachi (japansk bambuflöjt), koto (japansk harpa) och orgel. Ljuden är mycket analoga, varma och udda! Det finns olika knobs för att ändra skala, sustain, volym, minneskontroller, etc. Baksidan har AUDIO OUT och AC-kabel.

ST-10 har två sätt att spela in sekvenser, digitalt datakassettminne och digitalt internt minne. Datakassettbandspelaren är en digital datainspelare. Den här typen av digitala datainspelare användes ofta med tidiga persondatorer på 80-talet men jag har aldrig sett den användas i elektroniska instrument. Användningen är nästan densamma som för en vanlig kassettbandspelare, men du kan ändra ljudet medan du spelar upp (t.ex. från koto till shakuhachi) eftersom den bara spelar in speldatan som en sekvenserare. Den andra inspelningsfunktionen är ett digitalt internt minne, det är en enkel tidig digital sekvenserare där du kan spela in i realtid eller not för not och sen tid separat.

Ström: 110 V / US-uttag, inbyggd strömkabel

Säljes i nuvarande skick, inga funktionsgarantier lämnas.
Hör av dig för mer bilder eller videos.

SKICKAS EJ.
Hämtas på Södermalm i Stockholm.

Objektsnr 630253802

Visningar 723

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 09:04

Suiko ST-10 (x2) Kotosynth

Ledande bud

|

4 110 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

Någon annan har föreslagit 5 000 kr.

Hampus_H

Stockholm, Sverige

Verifierad

13 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?