Beskrivning

Boss DR-202 Groovebox Drum Machine Bass Vintage Crunch Backlit LCD *Made In Japan*

Klassisk vintage Groovebox med crunchigt sound och tre-spårs sequencer som är lättlärd och rolig att använda.

Sparsamt använd i utmärkt skick.


Groovebox med samplade trumljud från bl a TR-707, TR-808, TR-909, DR-220E mm plus basljud såsom t ex klassikern Solidbass och andra vågformer som lämpar sig enastående till sub bass (Jungle, Boom Bap, Deep House, Dancehall etc).

DR-202 har en inbyggd tre-spårs sequencer som kan styra t ex en extern synth/sampler utöver DR-202s egna två separata spår till trummor och bas.

Denna maskin har ett "dirty" 90s sound jämfört med dagens "rena" Grooveboxes. Man kan verkligen skapa tunga bass heavy beats med DR-202.

Inbyggda effekter med bl a delay, reverb och flanger som man kan experimentera med i real-time genom att använda dedikerade rattar.

Drivs med en helt ny 9V adapter (ingår).

Har inte använt MIDI mycket men DR-202 kan styra externa instrument t ex en SP-202 sampler. Dessutom kan man omvänt använda DR-202 som en ljudmodul och låta en extern sequencer styra den via MIDI för trummor och t ex grym sub bass.

Då Boss DR-202 inte har backlight på sin LCD, vilket är en miss i designen, har detta exemplaret uppgraderats med en LCD som har backlight (se bilder) så att man kan även använda maskinen i ett mörkt rum/studio och fortfarande se displayen. Den ser dessutom mer skönt retro ut och passar speciellt bra utseendemässgt ihop med dess tvilling broder Boss SP-202.

Manual finns att ladda ned.
https://static.roland.com/assets/media/pdf/DR-202_OM.pdf

Samfrakt är möjlig.

Objektnr 633112819

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 17:30

Boss DR-202 Groovebox Drum Machine Bass Vintage Backlit LCD *Made In Japan*

Utropspris

|0 Bud

2 998 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?