Beskrivning

Helt ny i förpackning digital barnkamera i blå färg.
Nypris: 249kr.

Design i ministorlek, lämplig för barns små händer; Med dubbla linser fram och bak kan barnens digitalkamera ta max. 40M tydliga bilder och spela in 1080P HD-videor. Barn kan använda denna digitalkamera för att spela in.

Denna digitalkamera har en 2,0-tums IPS-skärm, som är tydligare och kan skydda barns syn. Barn kan se foton och videor direkt på kamerans IPS-skärm och dela dem med vänner.

Endast 6 kontrollknappar, lätt att använda för barn; Byggd av många söta fotoramar och färgeffekter kan barn visa sin kreativitet till fullo genom denna kamera. Digitalkameran har också 5 intressanta spel för barn att spela och stöder musikuppspelningsfunktion.

Inbyggt 400mAh uppladdningsbart litiumbatteri, lång arbetstid och kan laddas via den medföljande USB-laddningskabeln; kommer med en nackrem, du behöver inte oroa dig för att din faller i backen.

Det söta silikonhöljet och den ljusa färgdesignen gör digitalkameran attraktiv för barn. En fantastisk födelsedagspresent, jul- eller semesterpresent till pojkar och flickor.

Kolla gärna mina andra annonser också!

Vid köp har du som köpare rätt till 14 dagars ångerfrist från att du mottagit varan. Vill du ångra köpet kan du kontakta mig via Tradera.Vid retur av vara står köparen för fraktkostnad.

Objektsnr 627278735

Visningar 152

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 13:41

(NY) Digital Barnkamera Blå 1080p

Såld för

99 kr
Annonsen är avslutad

Mr_Bagheera

Stockholm, Sverige

5.0

Mr_Bagheera

Företag

Toppsäljare

898 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?