Beskrivning

Canon EF 28–80mm 1:3.5–5.6, där linserna ser klara och fina ut, och reglagen flyter fint. Linsen fungerade utmärkt när jag använde den, men jag har nu fått förmånen att kunna köpa ett större parti med kameror och objektiv och säljer därför ut dubbletter (se övriga annonser). Främre (ej original: Sigma) och bakre lock (Canon) medföljer.

OBS Betänk att en optik idag kan användas av i princip alla kameror, jag har själv köpt adapter till mina Canon EOS 70D och 7D för M42, Pentax, Contax och Canon FD, och det verkar finnas för Hasselblad, Nikon, Sony och en mängd andra kameramärken. Det ger oss möjlighet att köpa de allra bästa objektiven oavsett vilket märke de är gjorde för. Ett tips: Amazon säljer tre adaptrar till M42 för samma pris som en säljs för här på Tradera.

Föremålets skick enligt bild/er. Möjlighet för sampackning finns om ni köper fler objekt, vilket reducerar portokostnaden kraftigt, se därför också mina övriga annonser. Portokostnad gäller inom Sverige. Se också mina övriga auktioner, jag lägger ut ett stort antal objekt med flera kameraobjektiv och mycket annat

Objektsnr 630200757

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 20:05

Canon EF 28–80mm 1:3.5–5.6

Slutpris

|

495 kr

Auktionen är avslutad

AndresCL vann auktionen

Pelleba

Färjestaden, Sverige

4.9

Pelleba

Verifierad

Toppsäljare

1 317 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?